Ha voltatok covidosak, milyen tünetekkel kezdődött nektek?
Aggódom :(
Munkahelyemen hetente teszteltek mindenkit az utóbbi 3 hétben (orr-garat váladék), mindegyik negatív lett. Egy idősek otthonáról van szó, de nem volt olyan dolgozó akinek pozitív lett volna, illetve a lakókkal sem kerültem közvetlen kapcsolatba ebben a pár hétben. Illetve betartottam minden szabalyt, maszk, fertotlenites stb.
De tudom hogy kb bárhol el lehet kapni...
Viszont vasárnap óta kevés az energiám, plusz hőemelkedésem van. (nem is megyek sehova most)
Ami tény, hogy aznap reggel tüsszögve meg taknyosan ébredtem mert éjjelre kicsit nyitva volt hagyva az ablak és elég hideg lett. Mára ebből csak a hőemelkedés maradt meg emiatt az hogy nincs semmi energiám.
Szerintetek megfázhattam, vagy koronavírus? Jelenleg nem veszek észre magamon más lehetséges tünetet. Persze majd felhivom a haziorvost szerintem a teszteles miatt..
A tüsszögés nem koronavírusra, hanem inkább megfázásra utaló tünet.
Hidegek már az éjszakák, vigyázni kell.
Jobbulást kívánok!
Üdv a klubban. Én is megfáztam, de ez biztos nem korona. Arra inkább a láz jellemző és száraz köhögés, fulladás.
Édesanyám szerint (eü dolgozó, ráadásul rtg-ben, nagyon sok covidosnak csinált már) azt mondja vezető tünet, hogy nem érezni az ízeket. - ha már kérdezted milyen tünetekkel kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!