Koronások! Nektek milyen tünetekkel jelentkezett a vírus?
3-as
Nekem eszembe nem jutna magában a szag- meg ízérzékelés elvesztését meghűlésnek gondolni egyéb tünet hiányában. Miért pont meghűlés?
Nem azt írtam hogy meghűlésnek gondolta a szag- és ízérzékelés megszűnését. Hanem azt, hogyha ezek nem lettek volna akkor simán egy kis náthának gondolta volna, annyira nem volt más specifikus tünete. Nem értem mit nem lehet azon érteni amit írtam.
Egyébként a munkahelyén (idősotthon) néhány naponta tesztelték a dolgozókat és akkor derült ki amikor még semmi tünete nem volt. Akkor otthon kellett maradnia, és aztán jelentkeztek a tünetek is, amik a szag- és ízérzékelés elvesztésén kívül semmi különösek nem voltak. Nem fulladt, nem fájt mindene. Bocsánat, ennél szájbarágósabban nem tudom.
Egyébként Olaszország, tavasz, a karantén ideje.
Az egész azzal kezdődött, hogy bekapcsoltam a tévét, majd hirtelen kiderült, hogy nemcsak én, hanem az egész világ koronás.
Jelenleg a halálomat várom. Az agyhalál lassacskán már mindenkin kiütközött, nem sokára kinyírjuk egymást, beleértve magunkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!