Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2 napja koronás vagyok mit...

2 napja koronás vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja koronás vagyok és nagyon depresszióba estem. 22 éves vagyok. Folyik az orrom és kicsit fáj a torkom. Nagyon félek mert van egy kis fiam és nem szeretném magára hagyni :( nagyon félek attól hogy leállnak a tüdeim. Óránként rámtör a pánik és a rohamos sírás. Nem tudom mit csináljak már kivagyok idegileg. :( mindenhol csak azt látom, hallom hogy mennyien haltak bele stb.
2021. febr. 5. 15:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Elosztottam a halottak számát az igazolt és a rejtett fertőzöttek számával.
2021. febr. 5. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Oké, de milyen forrásból?
2021. febr. 5. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
És mi az a rejtett fertőzött?
2021. febr. 5. 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Pl a tömeges tesztelésekből (Szlovákia, Ausztria, Mo.) meg lehet tudni, hogy mekkora azok aránya, akik fertőzöttek, de nem tudnak róla. Valamint nálam okosabbak is 5-10x-ére teszik a valós számokat és az is elég nyilvánvaló, hogy nem mindenki a koronában halt meg, akinek a szervezetében éppen találtak, de amúgy pl szívinfarktusa volt.
2021. febr. 5. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Így már értem. Szlovákiai vagyok, de soha senkitől sem hallottam olyat, hogy az ilyet beleszámolják a statisztikába (mert nem is kell).
2021. febr. 5. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
A statisztikába mindenki azt hazudik bele, amit akar. Az a valós arányokon attól még nem változtat.
2021. febr. 6. 00:36
 17/20 anonim ***** válasza:
A statisztika hamis,nem mindenki a covid fertőzésbe halt meg.A faceb.-n láttam egy videót amiben Cecília bevallja, hogy tényleg nem mindenki a covidba halt bele.A videó nem hamisítvány volt,sajnos igaz.A statisztikát nem kell elhinni, de vírus attól még van.
2021. febr. 6. 10:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ugyan annyi a tünetem még mindig folyik az orrom. Remélem rosszabb nem lesz,képzeljétek a párom és az anyukám volt tegnap teszten és negatívak. Ez hogy lehet? A párom napi 24ben velem van és negatív. Nem lehet hogy csak a megfázást mutatta ki nekem a teszt?
2021. febr. 8. 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem lett rosszabb, remélem hogy ennél már csak jobb lesz :)

Sima megfázásnál nem lenne pozitív a teszt. Nem tudom hogy hogy lehet, hogy nem kapták el tőled (remélhetőleg nem is fogják), de több ilyen esetről tudok, hogy egy ember volt covidos a családban és senki más nem kapta el, érdekes ez, nem tudom hogy mitől függ.

2021. febr. 8. 12:50
 20/20 A kérdező kommentje:
Remélem énis hogy már csak jobb lesz, a legrosszabb ez a várakozás és a bezártság nagyon rosszul birom psichikailag, még mindig rámtör a pánik és a sírás.
2021. febr. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!