Mi fog történni, ha nem regiszrálnak elegen a koronavírus elleni oltásra, várható úgy is enyhítés?
@6.
Nem szép dolog hazudni, ezt, nem tanították neked?:D
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de a kérdésben NEM az volt, hogy jöjjenek ide a szellemi fogyatékosok, hogy sírhassunk egy jót azon, milyen hülyék, úgyhogy @2, 9, 10, eltévesztettétek a kérdést és a kategóriát. Esetleg az ezóban próbálkozzatok, oké?
Ezzel hitegetnek.
Csak akkor lesz enyhítés, ha kiköveteljük magunknak, különben az emberiség szolga sorsra jut.
Meg lehet állítani ezt az őrületet, és a visszájára fordítani, ha elegen összefogunk.
Eddig minden tény és bizonyíték arra utal, hogy a (nyugati) vakcinák biztonságosak, alig fordult elő anafilaxiás sokk, hatásosak. Ellenben sokakat nem lehet beoltani, az ő védelmükben kell elérnünk a nyájimmunitást. Ha érdekli az embereket, elolvashatják az erről szóló kísérletek lefolyását, eredményeit, stb..
Húsvét körülre talán már be lesznek oltva a veszélyeztetettek, így az eü.-re nehezedő teher csökken, és indokolt lehet bizoyos korlátozások lazítása. Tehát van ebben ráció, bár én nem halottam még ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!