Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, vasárnap este volt egy kisebb rosszullétem. Vert a szívem hány ingerem lett gyomorgorcs. Sajnos foglalkoztam vele és olvastam pánik betegséget lehetségesként. Azóta minden nap egész nap rosszul vagyok, szorongok, elbambulok csak nézek magam elé, hány ingerem van étvágytalan vagyok, esténként remegek és hangulat ingadozasaim vannak. Voltan orvosnal elmentem laborba néztek pajzsmirigy problémát és teljes verkepet de nem találtak eltérést elv minden jó, kaptam beutalót pszichatriara és írt fel grandixot. Tudom enyhíteni a rosszul letemet neha el tudom mulasztani. Viszont amit észre vettem hogy a fejem hátsó része a (talán kis agy van ott?) Fáj enyhén ma pedig már szédülök is szintén a fejem hátsó részétől húz ez a szédülés. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a bajom illetve milyen orvoshoz menjek?

2021. jan. 29. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tizesre ne hallgass, nagyon durva vicc az, amit megenged magának...
2021. febr. 3. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vicc. A CT-t mindenképpen érdemes megcsináltatni, többet nyerhetsz, mint veszíthetsz vele.
2021. febr. 3. 14:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Drága?
2021. febr. 3. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
2021. febr. 3. 18:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Pszichiáter írt fel 0.25 frontint és egy 5mg scippat. A scippat nem merem elkezdeni szedni, frontinnal ugy vagyok h lehet segiteni fog reggel este fél-fel tabi.
2021. febr. 18. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Azóta se javult az állapotod?

2021. febr. 18. 22:05
 17/18 A kérdező kommentje:
De javult szerencsére, szédülök még de már nem olyan erősen. Illetve a gyomorgorcsom sem olyan erős, szorongok még de nem olyan intenzív. Olyan mintha gyengülne de félek h sose múlik el teljesen
2021. febr. 18. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy ez a gond. Hogy félsz hogy sose múlik el, és ez miatt szorongsz :). Elfog múlni , próbáld meg magad meggyőzni róla :).
2021. febr. 19. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!