Pajzsmirigy göb?
Valakinek volt már?
Mi történt vele,magától elmúlt vagy műteni kellett?
Fél évenként szoktam járni vérvételre,szerdán voltam ultrahangon,illetve vérvételen.Az ultrahangon találtak egy s mást a nyakamnál,mini csomókat meg tőlük nem messze elhelyezkedve egy "göböt" ami elvileg nagyon kicsi és az orvos nem tudott következtetni hogy mi lehet a probléma csak hogy "valami kezdődik".
Gondolom ha jön majd a véreredmény akkor igazából kiderül,mert azon lesz majd időpont,ha nincs baj akkor gondolom fél év megint ha van valami akkor előbb.
De igazából az érdekel hogy valakinek volt e hasonló,mi lett vele.
Nekem volt egy nagy göböm ami sajnos rákos sejteket tartalmazott(ez azért ritka). Kiszedték az egészet kaptam két radiojód kezelést és gyógyszert! Azóta egészséges vagyok (2éve)😊
27 éves voltam és azóta mindent másképp látok. Jó orvosokhoz kerültem és komolyan vették az egészet.
Kívánom ,hogy neked is szerencsésen alakuljon. A göbök kevesebb arányban rosszindulatúak. Engem is az utolsó pillanatig bíztattak ,hogy nem biztos ,hogy rák. De a lényeg ,hogy már vége.
Szia, 4es vagyok😊
Én jól vagyok és idén készülök az esküvőmre :) Ti jól vagytok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!