Ki az aki ismer coviddal fertõzött embert? Vagy aki már túl esett rajta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, ismerek
Nem, nem ismerek
70 szavazat
1/21 anonim válasza:
Unokatestvérem családostul elkapták.
2/21 anonim válasza:
Én elkaptam és sokkal sz@rabb volt mint vártam, pedig 18 éves vagyok. Simán elhiszem, hogy egy legyengült embert elvisz. Ez nem influenza, ide tényleg kell a veszélyeztetetteknek a vakcina.
3/21 anonim válasza:
Olyat is ismerek, aki meghalt, olyat is, aki fel ev utan maradando karosodast szenvedett, es olyanokat is, akik meggyogyultak. Speciel pont kilencven plusz minuszos rokonaim gyogyultak meg enyhebb tunetek utan.
4/21 anonim válasza:
Ismerek kb 300 embert, aki Covid pozitív volt (megyei kórházban dolgozom). Köztük vagyok én is, családostól.
6/21 anonim válasza:
Sok ilyen embert ismerek, családtagot is. A "szinte észre sem vettemtől" a halálig széles a skála.
7/21 anonim válasza:
Elkaptam és rengeteg ismerősöm túlesett rajta.
Nagyon rosszul voltam (sportolok gyerekkorom óta, 182cm, 100kg, egészséges életmódot folytatok, nem cigizek) egy hétig: láz, fejfájás, gyengeség, torokfájás.
24/F
8/21 anonim válasza:
Tavolabbi rokon belehalt, egy fiatal ismerosnek honapokig tartott mire teljesen rendbejott. A kozeli csaladot eddig szerencsere elkerulte.
9/21 anonim válasza:
Igen, pl. 17 éves ismerősnek lassan fél éve nincs se szaglása, se ízlése.
10/21 anonim válasza:
Mi csak egy távoli rokonról hallottunk, de ott is csak az ízérzékelés és szaglás ment el. Azon kívül senkiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!