Már kimutatta volna a vérkép?
mostanában nem érzem jól magam, nehez légzés , szapora szívverés, indokolatlan ínygyulladás, nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás, étkezésnél hamar teltségérzet, fáradság, stb.
Na ugye ilyenkor az ember (legalábbis én) mielott elmenne orvoshoz beírja a tüneteket.
Ezt tettem és egybol azt dobta ki hogy leukémia.
Azt tudni kell hogy 2020 májusában volt egy vérképem ahol minden rendben volt. Már ott kimutatta volna ha valami gáz lenne v azóta lappanghatott?
Nem azt mondom h tuti leukémiás vagyok, de valamilyen szinten legalább ma este kicsit megakarok nyugodni. (Vagy nem)
Szóval ha valaki tud ezzel kapcsolatban válaszolni , azt megkoszonnem.
19 éves vagyok
De miert pont az? Annyi minden mas van 🤣
Amugy igen, akkor elvileg a feherversejtszam az egekben van, 1000-2000 koruli ertek is lehet. Bar ha majusban nem voltak ezek a tunetek, csak most, akkor felesleges a majusi verkepre hivatkozni, kene egy uj. Inygyulladas meg altalaban a fogkotol van, barmikor kialakulhat.
Azonban en inkabb ennyibol pajzsmirigy gondokra gyanakodnek, keresd fel a haziorvosod mindenkeppen.
Nem tudom de nyilván nagyon megijesztett. A fogkotol azért nem lehet mert fogszabalyzom van havonta jarok fogorvoshoz, napi 3-szor mosom alaposan meg fogselymezek, és ez csak most jött elo a gyulladás.
Hetfon kérek időpontot vérképre
Biztos nincs leukemiad!
A google, szinte mindegy milyen tuneteket irsz be, biztos, hogy rakod, infarktusod, agyverzesed van.😀
Nem szabad ondiagnosztizalni.
Hát remélem.
Volt egy rosszindulatu daganatom 6 éve és nem akarom hogy megint történjen velem ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!