Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már kimutatta volna a vérkép?

Már kimutatta volna a vérkép?

Figyelt kérdés

mostanában nem érzem jól magam, nehez légzés , szapora szívverés, indokolatlan ínygyulladás, nyaki nyirokcsomó megnagyobbodás, étkezésnél hamar teltségérzet, fáradság, stb.

Na ugye ilyenkor az ember (legalábbis én) mielott elmenne orvoshoz beírja a tüneteket.

Ezt tettem és egybol azt dobta ki hogy leukémia.

Azt tudni kell hogy 2020 májusában volt egy vérképem ahol minden rendben volt. Már ott kimutatta volna ha valami gáz lenne v azóta lappanghatott?

Nem azt mondom h tuti leukémiás vagyok, de valamilyen szinten legalább ma este kicsit megakarok nyugodni. (Vagy nem)

Szóval ha valaki tud ezzel kapcsolatban válaszolni , azt megkoszonnem.

19 éves vagyok

2021. jan. 24. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

De miert pont az? Annyi minden mas van 🤣

Amugy igen, akkor elvileg a feherversejtszam az egekben van, 1000-2000 koruli ertek is lehet. Bar ha majusban nem voltak ezek a tunetek, csak most, akkor felesleges a majusi verkepre hivatkozni, kene egy uj. Inygyulladas meg altalaban a fogkotol van, barmikor kialakulhat.

Azonban en inkabb ennyibol pajzsmirigy gondokra gyanakodnek, keresd fel a haziorvosod mindenkeppen.

2021. jan. 24. 00:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom de nyilván nagyon megijesztett. A fogkotol azért nem lehet mert fogszabalyzom van havonta jarok fogorvoshoz, napi 3-szor mosom alaposan meg fogselymezek, és ez csak most jött elo a gyulladás.

Hetfon kérek időpontot vérképre

2021. jan. 24. 00:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja meg random vérzik az orrom kb 2 hete
2021. jan. 24. 00:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nincs leukemiad!

A google, szinte mindegy milyen tuneteket irsz be, biztos, hogy rakod, infarktusod, agyverzesed van.😀

Nem szabad ondiagnosztizalni.

2021. jan. 24. 00:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát remélem.

Volt egy rosszindulatu daganatom 6 éve és nem akarom hogy megint történjen velem ilyesmi.

2021. jan. 24. 00:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Szóval ezért vagyok így bepánikolva.
2021. jan. 24. 00:59
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem te irtad ki par napja hogy tudorakra gyanakszol?
2021. jan. 24. 09:17
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Te hipochonder vagy, nem leukémiás. Azt meg ugye nem mutatja ki a vérkép. Ne forumozz, az nem segít a hipchondrián. Pszichológus lesz a megoldás kulcsa.
2021. jan. 24. 09:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki. Ez az első ilyen amit én írtam
2021. jan. 24. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A korabbi, rosszindulatu daganatra (Limfoma?) valo tekintettel en biztos kieroszakolnek egy kontrolt. Akar maganban. Mi csak tippelunk itt sajna.
2021. jan. 24. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!