Tüdőemboliát kapott a párom es meghalt. Nem volt vele senki. Ugye az embolia gyorsan öl? Nem voltak fàjdalmai?
Nem, mivel nem volt a párjával. De mivel nem tudjuk a nemét. Simán szedhet valmi hormontartalmu gyógyszert.
Ekg-n lehet látni, ha elindul valami szívizom károsodás, akkor már lehet gyanakodni és lecsekkolni a d-dimert, ha olyan helyre csattog be, akkor pedig vergaz analizis
Atyagég :(
Mi kellhet ahhoz hogy ilyen fiatalon valaki így járjon :/ Genetika? Vagy soksokórákat ült egyhelyben? Dohányzott amúgy? (Nem mintha ez magyarázat lenne)
Kitartast kerdezo, sajnos tudom hogy igazan semmit nem tudok mondani ami segitene, gondolj arra hogy elobb utobb mindenki talan ugyanoda kerul.
8as nekem volt embóliám. És bizony, mire kiderült hogy nem tüdőgyulladás, már kihordtam lábon...úgyhogy nem mindenkinek vannak specifikus tünetei.
A cor pulmonale pedig az embolia után akár évekkel jelentkezhet ha az adott szívfélben tartósan megnő a nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!