Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőemboliát kapott a párom...

Tüdőemboliát kapott a párom es meghalt. Nem volt vele senki. Ugye az embolia gyorsan öl? Nem voltak fàjdalmai?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nem volt a párjával. De mivel nem tudjuk a nemét. Simán szedhet valmi hormontartalmu gyógyszert.

Ekg-n lehet látni, ha elindul valami szívizom károsodás, akkor már lehet gyanakodni és lecsekkolni a d-dimert, ha olyan helyre csattog be, akkor pedig vergaz analizis

2021. jan. 21. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Nehézlégzéssel alapjáraton orvoshoz KELL menni, életfontosságú szervrol van szó ilyenkor, nem egy bohókás epeholyagrol.
2021. jan. 21. 19:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Fèrfi volt. Erős sportos egedzsèges. Nem szedett gyogyszert. Volt nehézlègzése a halál előtti napokban, de megfázásra gondoltunk.
2021. jan. 21. 19:11
 14/19 A kérdező kommentje:
7 órát töltött egyedül. Ez idő alatt lett gondolom hirtelen rosszul
2021. jan. 21. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
Biztos hogy hívott volna mentőt a párod ha érzi hogy nagy a baj. Van mikor nem lehet ezt észrevenni, mert folyamatosan kevesebb oxigénhez jut a szervezet, amiben elalszik, elájul és meghal úgy hogy észre sem veszi. Vagy pedig olyan hirtelen tünetek jönnek hogy nincs idő hívni senkit.
2021. jan. 21. 19:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Tipik férfi volt. Szerintem utolsó pillanatig hitte hogy nem kell orvos
2021. jan. 21. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Atyagég :(

Mi kellhet ahhoz hogy ilyen fiatalon valaki így járjon :/ Genetika? Vagy soksokórákat ült egyhelyben? Dohányzott amúgy? (Nem mintha ez magyarázat lenne)

Kitartast kerdezo, sajnos tudom hogy igazan semmit nem tudok mondani ami segitene, gondolj arra hogy elobb utobb mindenki talan ugyanoda kerul.

2021. márc. 6. 00:34
 18/19 anonim ***** válasza:

8as nekem volt embóliám. És bizony, mire kiderült hogy nem tüdőgyulladás, már kihordtam lábon...úgyhogy nem mindenkinek vannak specifikus tünetei.

A cor pulmonale pedig az embolia után akár évekkel jelentkezhet ha az adott szívfélben tartósan megnő a nyomás.

2021. márc. 6. 06:48
 19/19 anonim ***** válasza:
17es nekem 21 évesen volt. Sportos voltam, egészségesen éltem. Utána kiderült genetika (leiden mutáció)
2021. márc. 6. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!