Mire utalhatnak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Hullik a hajam, egy év alatt majdnem 10 kilót lefogytam(nem szándékosan), gyakran fáradékony vagyok, van hogy több mint 12 órát végig alszok, máskor pedig kényszerítenem kell magamat a napi 3 óra alvásra, egyre sűrvebben fordul elő, hogy a kisagyamba erőtejes fájdalom hasít, ez több percig is tart, ilyenkor képtelen vagyok megmozdítani a fejem. Illetve vérszéklelésem van. Nagyából 2 éve kezdődött el, de akkor csak ritkán volt vér. Annó voltam vele orvosnál, de csak azt nézték meg, hogy nincs e aranyerem(nem volt) és elküldtek nőgyógyászatra(indokolatlanul). Mostmár viszont rendszeressé vált a vérzés. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy széklet nélkül jön vér(darabos és folyékony egyaránt). A minap épp hogy csak leguggoltam és elkezdtem vérezni. Egy hónapja voltam orvosnál, ott elküldtek a gasztróra, azonban szinte lehetetlen időpontot kérni, hiába is próbálkozom. Valakinek volt hasonló problémája? Mire utalhatnak a tünetek?2021. jan. 18. 23:45
1/6 anonim válasza:
Nincs surgossegi idopont gasztrora? En mindenkepp megkerdeznem a haziorvosom. Ha nincs, es elerheto, maganhoz mennek.
2/6 A kérdező kommentje:
A papíromra a gyermekorvos azt írta, hogy nem sűrgösségi eset. A háziorvos is annyit mondott, hogy addig telefonáljak amíg fel nem veszik. A nővérem sógornője is próbált időpontot kérni, mert a kórházban dolgozik, de neki sem vették fel.
2021. jan. 19. 00:09
4/6 A kérdező kommentje:
17
2021. jan. 19. 00:30
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Jesszusom, ezek a tünetek nekem nagyon komolynak hangzanak. Nem akarlak megijeszteni, de súlyos betegség is állhat a háttérben. Még hogy nem sürgős.. engem ezzel a szöveggel tuti nem lehetne lerázni. 2 éve fennáll és nincs meg a diagnózis? Azért ez elég érdekes, magyar egészségügy megint remekül szuperál. Ezt sürgősen deríttesd ki, hogy mi okozza, amíg még nem késő. Csodállak a nyugalmadért, nekem már halálfélelmem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!