Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől dugul be éjszaka az orrom?

Mitől dugul be éjszaka az orrom?

Figyelt kérdés

Pár hónapja észrevettem, hogy éjszakánkét arra kelek fel hogy az egyik orrlyukam be van dugulva. Ha orrsprayt használok utána már jó lesz.

De mindig csak az egyik van, egyszerre a kettő sose. És nappal pedig semmi bajom. Mi okozhatja?

2021. jan. 17. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Nekem mind a kettő. Valószínűleg beleszárad az orrváladék. De nem csinálok nagy ügyet belőle, papírzsebkendővel kivakarom, és utána jó😁
2021. jan. 17. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Velem is elõszokott fordulni, de nem azért mint ahogyan az elsõ válaszoló irta.Talán a levegõ okozhatja,mert én hideg szobában alszom, vagyis este lekapcsolom a fütést és az is lehet,hogy valamire allergiás lehetek.
2021. jan. 17. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Előfordul, hogy rossz helyen van az ágy és az ablakról lefelé mozgó hideg levegő hűti az arcot és egyben poros levegőt szállít.
2021. jan. 17. 20:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem az ablak mellett van az ágyam.
2021. jan. 17. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En ugyanezt ereztem, egy fajta orrspray segitett egesz sokat, de mikor mar nem hasznaltam, akkor ugyanugy visszajott. Szedtem azt is, amit a ful orr gegesz ajanlott, de semmit nem hasznalt, sot.... Egy termek segitett, de olyan szinten, hogy 2 kiszerelest beszedtem es evek ota nincs ilyen problemam. Ha erdekel es adsz egy eselyt a homeopatianak (sajnos sokan lehurrogjak es tuti le is leszek pontozva..) akkor privatban szivesen megirom neked!
2021. jan. 17. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

5, nekem is megírod, kérlek?

Borzasztó kellemetlen, hogy minden reggel úgy kelek, hogy közli a párom, megint nem aludt a horkolásomtól... :D

2021. jan. 17. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van, de én direkt nem használok orrsprayt, mert az utána következő éjszaka is fixen be fog dugulni az egyik orrlyukam. Inkább rendesen kifújom, amennyire csak lehet, és ezzel a módszerrel már egy ideje nem is dugul be. Az orrspray csak ront a helyzeten, nem véletlen lehet rászokni, pl egyik barátomnak állandóan be van dugulva az orra, ha nem használja, ennyire hozzászokott az orra.
2021. jan. 18. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
7, vannak olyanok, amelyek nem okoznak függőséget.
2021. jan. 18. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
7! En is mikor nathas voltam raszoktam az orrsprayre es sajnos natha utan is hasznaltam jo sokaig... Elhataroztam a 3.uveg utan, hogy ennek veget vetek es nem hasznaltam tobbet. Bevallom, az elso 2 nap maga a pokol volt, de az 5.ejszaka utan mar teljesen elmult es soha tobbet nem fogok natha eseten orrsprayt hasznalni. Tudom, hogy nagyon nehez, de a baratod megprobalhatna elhagyni, mert nagyon csunyan begyullad miatta az orrnyalkahartya :(
2021. jan. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!