Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hová tűnt az influenza?

Hová tűnt az influenza?

Figyelt kérdés
Most hogy covid van influenzáról már nagyon hallani.Mondjuk a én családomban és közvetlen környezetemben sem hallotam influenzás,megfázásos esetről az utóbbi hónapokban.Lehet,az történik hogy mindenkire aki influenzás ráfogják hogy koronás?

2021. jan. 17. 14:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

"jártál valamikor statisztikára?"

Ha nem járt, akkor is mérföldekkel több fogalma van róla, mint neked. Ha te jártál, annál cikibb rád nézve...

2021. jan. 17. 16:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem értené, arra hívtam fel a figyelmet, hogy statisztikailag értelmetlen egy kirívó,

egymáshoz erősen kötődő, nagyon kevés esetes esetcsoport eredményére hivatkozni egy független és nagyon sok esetet vizsgáló

eredmény ellenében.

2021. jan. 17. 16:33
 23/28 anonim ***** válasza:

“ A kilencven % marha jó arány, olyan messze van a megbízhatatlantól, mint te az értelmestől.”

“ Ha te jártál, annál cikibb rád nézve..”

Amíg a munkaerőpiacon megbecsülik a tudásom anyagilag, teljesen irreleváns, hegy egy-két önjelölt virológus mit gondol és milyen kezet nyomkod.

A személyeskedés meg megint csak annak a jele, hogy az érvek elfogytak, akkor erőből kell menni. :)

Maradjunk annyiban, ha én akkorát hibáztam volna egy tervezésben, akkor páran meghaltak volna, és komplett üzem bezárhatott volna. Meg most is benne lenne a híradóban ha csak 5%-ban nem működne a termékünk.

2021. jan. 17. 18:01
 24/28 anonim ***** válasza:
36%
Az idén az influenza járvány érdeklődés hiányában elmarad.
2021. jan. 17. 18:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyébként a szokásos szezonális influenza szerű megbetegedéseket is többféle vírus okozta Adeno, rhyno, korona (több fajtája is volt már régebben is)meg jöttek az influenza variánsok h1n1, h5n1, (csak nem kapott elég jó marketinget).

De visszakanyarodva elmentél tünetekkel orvoshoz, nem kezdet el letesztelni az összes lehetséges vírusra, hogy vajon melyik a ludas. Mert egyrészből nagyon költséges mindegyiket letesztelni, másrészről mig megvan az összes eredmény, addigra úgyis kigyógyulsz belőle.

Tehát írt fel antibiotikumot (vírusra)... meg valami köhögéscsillapítót stb, aztán ment a statisztikába, hogy +1 influenza.

2021. jan. 19. 19:56
 26/28 anonim ***** válasza:

“ Tehát írt fel antibiotikumot (vírusra)... ”

És azt mi a túrónak?

2021. jan. 19. 20:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Hogy megelőzze a felülfertőzést. Bizonyos esetekben, amikor fennáll az esélye, tehát nem mindig.
2021. jan. 19. 20:24
 28/28 anonim ***** válasza:

@25 Tudsz erről valami forrást, hogy milyen tünetek fennállásától számít valaki az influenzások közé, stb.?

És esetleg arról, hogy nagyjából mennyire torzítja a képet az, hogy esetlegesen mással fertőzött betegeket is oda sorolnak?

2021. jan. 19. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!