Hová tűnt az influenza?
*Nem, nem volt meg eddig, most már elolvastam.
Nagyon kártékonyak az olyan emberek, akik olvasnak valamit, amit nem is tudnak normálisan értelmezni, de azért elkezdik terjeszteni a hülyeségeiket. Részben miattuk(miattatok) is van ennyi hülye a világban.
10 az a baj hogy neked is csak fingod van.
Milyen idegesek lesznek az emberek amikor lebuknak. :D
"ez jó kérdés és egyből lebutázik az, aki nem gondolkodik!"
Vagy inkább azt, aki csak odáig jut el, hogy feltegye az első buta kérdését, válaszolni nem is próbál rá, aki meg igen, azt végig se hallgatja, nem hogy elgondolkodna azon, amit mond.
Egyébként ha 60-ból 58 hamis akkor az. Rohadtul nem érdekel, hogy azért mert belepisilt a laboráns vagy beleesett a szendvicséről a morzsa.
Ez olyan mint a magyarázkodás a foci után az öltözőben, hogy mi voltunk a jobbak csak hát megbotlottam, meg a pista nem
Kapott jó gólpasszt, ezért kikaptunk.
Komolyan kérdezem. Téged mi motivál? Láthatóan fogalmad sincs se a különböző tesztek működéséről, sem a vírusokról, mert akkor nem írnál olyan hülyeséget, hogy az influenzások is pozitívak lesznek(azért, mert influenzások, és nem csak a pár százaléknyi fals pozitív teszt statisztikai előfordulása miatt). Tehát mi motivál, ami miatt mégis megpróbálod megmondani a tutit?
Ha szeretnél informálódni egy kicsit:
Ja, 60-ból 58 hamis, másik százezerből pedig négyezer.
Arányok, a minta terjedelme? Hallottál már ilyesmiről?
Egyébként meg ez kiderült. Ki tudja mennyi nem. A gyorstesztek köztudottan nem hozzák azt a százalékot. Az ismeretségi körömben meg pont az ellenkezője volt. Koronás volt, és a teszt nem mutatta. Csak akkor derült ki amikor már jöttek a tünetek.
Nem azt mondtam hogy egy irányban csal. Csak azt hogy megbízhatatlan.
“ Téged mi motivál? ”
És téged? Mennyi motivál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!