Milyen orvoshoz, masszőrhöz menjek ezzel a nyak és váll fájdalommal?
Sohasem voltam még masszőrnél, csontkovácsnál semmilyen betegséggel kapcsolatban. Azt sem tudom, hogy a panaszaimmal konkrétan hová menjek.
Évek óta fennáll az a problémám, hogy kb. kétóránként egy feszítő érzés keletkezik a nyakam jobb oldalán, nagyjából azon a területen, ahol a nyak és a kulcscsont "találkozik". Ebben az esetben mindig segített, ha kiroppantottam a nyakam. Amúgy nem szoktam roppantgatni, de ez a "befeszülés" folyamatosan előjött, és akkor roppantani kellett.
Pár hete azonban egy szinte folyamatos erős tompa fájdalmat érzek ezen a részen. Buszon, villamoson csak akkor tudok öt percnél tovább utazni, ha folyamatosan nyomom a fejemet a háttámlának.
Alig várom, hogy hazaérjek, hasra feküdjek, és egy párnára tegyem a fejem, mert akkor elmúlik a fájdalom.
Valószínűleg nem kötődik csont, vagy gerinc deformációhoz, mert az elmúlt 1-2 évben voltam nagyon alapos, röntgennel is járó egyéb vizsgálatokon, ahol nem fedeztek fel semmilyen eltérést.
Azt gondolom, hogy valami izom, ízület van letapadva, becsípődve.
Hová mehetek vele, főleg ebben a járványos helyzetben?
Szerintem kezdésnek keress fel egy gyógy-es sportmasszort.
O majd kikérdez, és a megfelelő orvoshoz irányít, amennyiben szükséges.
Ha tud kezelni, akkor pedig ott megbeszelitek a további részleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!