Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy éve fáj a nyakam 28...

Egy éve fáj a nyakam 28 évesen, nyaki sérv műtét?

Figyelt kérdés

Márciusban elmentem MRI-re, ahol megállapították, hogy kisebbfajta sérvem van a C5-6 csigolyáknál plusz némi meszesedés. Voltam azóta gyógytornán több helyen is, nagyon nagy javulást nem hoztak, de tény, hogy jobb lett tavaly december óta.

Olvastam, hogy néha 2-3 év kell, hogy teljesen elmúljanak a tűnetek, személyes véleményetek szerint várjak még, vagy lassan elgondolkodhatok a műtéten? Ezt néztem:

[link]

Néha sajnos zsibbadnak a felső végtagjaim is

2020. dec. 22. 09:59
 1/4 Angel3000 ***** válasza:
48%
Szia! A legjobb baràtom evvel a nyaki fàjàsal kûz lassan màr 7 hònapja, egész kisugàrzik a feje hàtsò részébe is! Mindenfajta fàjdalomcsillapitot szed lokàlis fàjdalomcsillapitàst is probàlt, meg volt màr EMERI- je is, egy ideget nyom a nyaki csigonya csont! Mûteni nem lehet, mert régebben megoperàltàk az ilyen problémàt, de tôbb esetben bénulàs következet be ezért nem csinàljàk màr. Minden jòt!
2020. dec. 22. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem a te döntésed,az orvosod mondja ki a végszót, de meggondolandó, sajnos benne vagyok a témában, sok negatív tapasztalatot olvastam. A tornát élethosszig kell(ene) csinálni. A zsibbadás lehet a meszesedés miatt is.
2020. dec. 22. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor műtenek ha a benulas mint lehetőség kisebb probléma mint ami fennáll. Tehát kb soha. Nekem ezt mondta az idegsebész. Szinten zenész. Csak 4-5 csigolya.
2021. jan. 8. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Probáljátok ki a Starecta Rectifier nevű plugnplay készüléket, egy próbát megér. De csak soft methodban.
2021. jan. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!