Küzd még valaki pánikbetegséggel úgy 20-30 évesen, hogy az szívtájéki panaszokat is szimulál neki rendszeresen?
Figyelt kérdés
Jól esne pár hasonló cipőben járó emberről tudnom, csak hogy lássam, nem vagyok egyedül vele. :-( Olyan depressziós vagyok sokszor tőle. :-(2021. jan. 15. 10:00
1/7 anonim válasza:
Édesapámnak voltak illetve vannak ilyen tünetei a mai napig. Szóval ő együtt érezne veled:)
2/7 anonim válasza:
Egyik rokonomnál van ugyanez sajnos. Szívrohamszerű érzés, hányinger, rosszullét.
Esetleg nem tudod valami konkrét dologhoz, eseményhez kötni a rohamokat, ami kiváltja?
Én is pánikbeteg vagyok, de nálam kicsit máshogy néz ki egy roham: remegés, zsibbadás... borzasztó rossz.
3/7 anonim válasza:
16 eves korom ota ez van, most vagyok 20. Es 3 embert is ismerek rajtam kivul, aki mar 18 eves kora alatt panikbeteg lett.
4/7 anonim válasza:
Megnyugodhatsz rengeteg pánikbeteg van, nem csak szívpanaszt okozhat hideg veríték halálfélelem hányás szinte mindent. És egyre több lesz, ha nem lenne mitől pánikolni, csinálnak még száz okot.
6/7 anonim válasza:
Szívnél nyomó érzés nálam is előfordul, bár nálam tavaly óta a szédülés dominál rettenetesen, van hogy napokig, hetekig jobb, de utána elkezdődik egy "ciklus"? és pár napig úgy szédülök, hogy sokszor azt várom hogy itt a vég, agyvérzés és kapufa, de elmúlik utána pár napon belül. Most is pont így vagyok, rettentően szédülök és imbolygok, lehet a front is rásegít.
7/7 Benzsi95 válasza:
En is az vagyok 4 éve, 25 éves vagyok, vannak könnyű pillanatok meg nehezebbek! De nyugi ez a modern ember betegsége :(. Ki lehet belőle jönni én mostanában elkezdtem a CBD olajt használni és pozitív tapasztalatom van eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!