Mi okozhat a lányomnál rendszeres szédüléses rosszullétet?
A gyerek étvágytalan nem eszik és nem iszik eleget.
A vérképe rendben van nem vashiányos.
Ha nagyon lemegy a vérnyomása akkor mit lehet csinálni? A 11 éves gyerekbe töltsek nagy adag fekete kávét?
Még egy adalék:
Becsukott szemmel tesztelték és nem mutatott szédüléses tüneteket, simán megérinti az orrát, teljesen egyenesen tud menni ...
Nekem is ez a bajom...
VOltam én is háziorvosnál, vérkép rendben, neurológus mindenféle gyakorlatot végeztetett (mint a lányodnál gondolom), ott is minden OK.
Azt diagnosztizálták, h pánikbeteg vagyok.
De szerintem nem....! Igaz, h nekem nagy a parám, h agydaganatom van, m hányingerem van, meg fejem is fura, de ezt a neurológus 100%-ban kizárta.
Lehet, h a gyomrommal van vmi vagy nem tudom, de a doki ragaszkodik a pánikbetegséghez és felírt nyugtatót - amit nem fogok beszedni, m attól meg függő leszek. :/
Nem tudom mit tegyek...
Csukott szemmel nem szédül, ha nyitva van a szeme, akkor igen? Nem lehet, hogy rossz a szeme?
A 41 kg nagyon kevés ekkora magassághoz! Értem, hogy nincs étvágya, de muszáj ennie, nem csoda, hogy ilyen alacsony a vérnyomása is. Teától jobb lehet, és az mégsem kávé.
Nekem rendben van a súlyom, sőt még picit fogyhatnék is, mégis ilyen alacsony a vérnyomásom, édesanyámnak is. Mi kávét iszunk, ha máshogy nem lehet bírni, de megértem hogy 11 évesnek nem akarsz adni. Mondjuk egy kevés nem hiszem, hogy annyit ártana, sok tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!