1,5 hetig fajt vagy a jobb vagy a bal Oldalon a hasam vagy az alhasam nem folyamatosan es most elmult ez gondot jelent vagy lehet olyan dolog miatt fajt ami mostanra megszunt ideg stb?!
Jobb, vagy bal oldal? Hasad, vagy alhasad? 1,5 hétig fájt, nem folyamatosan (ez paradoxon), és most az a baj hogy elmúlt?
Ha már kérdezni akarsz, fogalmazd meg érthetően a kérdést.
"es most elmult ez gondot jelent vagy lehet olyan dolog miatt fajt ami mostanra megszunt ideg stb?!"
Erről a részről nem is beszélve.
"megmondom a tutit majdnem kituno vagy 4,8 as atlaggal"
Igen, az voltam amíg suliba jártam.
De ha választ akarsz kapni, ahhoz tudni kell egy kérdést kiírni.
vagyok* bocsanat gyorsan irok tipik magyar mentalitas csak a masikba belerugni tud segiteni nem aljj mar le*********** figyelj mar ha ezt nem erted akkor kene gyakorolni a szovegertest dragasagom ,,faj a hasam jobb vagy a bal oldlat (igen vagy a hasam jobb oldala (vakbel tajeka)vagy a bal
Oldala ,vagy az alhasam (ha no vagy tudod hol van mert havonta erzed ha nem lehet azert kotsz bele mindnebe) es most elmult(már nem fáj) ez gondot jelent( lehetett ,,durva ‘’bajom vagy mas miatt fajhatott pl ideg(ha ideges vagy hanyingered van es fajhat a hasad) remelem mostmar megerted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!