Akik a Covid-19 vakcina mellékhatásaival vannak elfoglalva, tisztában vannak azzal, hogy egy sima vény nélküli gyógyszernek milyen mellékhatása lehet?
"Ha valaki oltással megelőzhető betegség miatt kerül kórházba, a TB ellenére is legyen önrésze a gyógyításban."
Ki mondta, hogy a koronavírus megbetegedés az oltással megelőzhető? A médiák? Orvosok? Gyógyszerészek? Hablatyolnak össze-vissza.
Majd, ha fél-egy év múlva bebizonyosodik, hogy nincsen súlyos mellékhatás, és exponenciálisan zuhannak az esetszámok, akkor majd elgondolkodom rajta, hogy igazad van. De egyelőre csak parasztvakítás van!
"Ki mondta, hogy a koronavírus megbetegedés az oltással megelőzhető? A médiák? Orvosok? Gyógyszerészek? Hablatyolnak össze-vissza."
El lehet olvasni a jelenlegi oltások értékelését, abból kiderül, hogy ha el is kapod a betegséget, a súlyos állapot (= kórházi ellátás) 100%-osan elkerülhető.
Pfizer/Biontech: [link]
Moderna: [link]
Astrazeneca: [link]
Tehát: 95%-ban megelőzhető a fertőzés, a maradék 5%-nak meg a 100%-a nem kerül kórházba.
"22-es ilyenekkel ne vitatkozz"
Akkor kivel? Aki ide, vagy akár egy Facebook-poszt alá kommentel koronavírus ügyben, feltételezheti, hogy nem diplomás gyógyszerészek ülnek a monitor mellett.
Felőlem tarthatsz nekem biológia órát, akkor is az eredmények fognak beszélni. Kutyát sem érdekli, hogy mekkora tudású emberek fejlesztették ki a vakcinát, ha egyszer nem működik.
Ha működik, akkor sem, csak eggyel kevesebb okuk lesz a politikusoknak kijárási korlátozást/tilalmat bevezetni, és jól megszedik magukat a gyógyszergyárak.
Üdv,
egy "ilyen"
"És mi van akkor, ha működik, arra nem gondoltál?"
Leírtam. Akkor sem fog érdekelni rövid úton senkit sem, megszedik magukat a gyógyszergyárak, remélhetőleg végetérnek a lezárások, és folytatódhat az élet.
"Felőlem tarthatsz nekem biológia órát, akkor is az eredmények fognak beszélni. Kutyát sem érdekli, hogy mekkora tudású emberek fejlesztették ki a vakcinát, ha egyszer nem működik."
A fenti linkek bizonyítják a működést.
Értem én, hogy billgéc,soros,gyíkemberek,deepstate,gyógyszerlobbi meg a gyúrcsány, de a tudomány nem hit kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!