Akik a Covid-19 vakcina mellékhatásaival vannak elfoglalva, tisztában vannak azzal, hogy egy sima vény nélküli gyógyszernek milyen mellékhatása lehet?
A 11-es leírta a tökéletes választ.
"Ez a vakcina annyira új, hogy nem tudjuk a HOSSZÚTÁVÚ mellékhatásait."
Szerintem nézz meg pár videót arról, hogy hogyan működik az mRNS vakcina (ilyen pl. a Pfizeré). Az mRNS nagyon rövid idő alatt lebomlik, ezért is kell -70 fokon tárolni, mert ott megmarad. Gyakorlatilag zéró a valószínűsége bármiféle hosszútávú mellékhatásnak.
Nem szoktam csak úgy vény nélküli gyógyszereket beszedni.
Vitaminokat, ritkán gyógynövény alapú gyógyszereket, nagyon ritkán, ha nagyon beteg vagyok, Neo Citrant szedek be.
Az oltással továbbra is szkeptikus maradok. Várok legalább pár hónapot, mert én még nem vagyok biztos benne, hogy ezek a vakcinák beválnak. Akkor se, ha 5000 orvos/gyógyszerész elkezd nekem hivatalos papírokat lobogtatni. Nem szeretnék tesztalany lenni.
Fél-egy éven belül úgyis kiderül, hogy mennyire hasznosak, esetleg veszélyesek ezek a vakcinák.
Akkor mégis mire van a TB?
Bármikor mehet kórházba, ha fizeti a TB-t. Eléggé el vagy tájolva.
Egyébként meg senkinek sem kívánom, hogy kórházba kerüljön, mert súlyosabb sérüléssel/betegséggel szinte már csak meghalni megy oda az ember. Főleg az idősebbek állapota romlik hamar.
"Akkor mégis mire van a TB?
Bármikor mehet kórházba, ha fizeti a TB-t. Eléggé el vagy tájolva.
Egyébként meg senkinek sem kívánom, hogy kórházba kerüljön, mert súlyosabb sérüléssel/betegséggel szinte már csak meghalni megy oda az ember. Főleg az idősebbek állapota romlik hamar"
Át kéne alakítani ezt a rendszert. Ha valaki oltással megelőzhető betegség miatt kerül kórházba, a TB ellenére is legyen önrésze a gyógyításban.Ide csapnám még az extrémsportok miatt bekövetkező baleseteket is. De legyenek ingyenesek pl. az SMA oltások, ne kelljen mindenkinek 700 milliót összekuporgatnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!