11 napja vagyok COVID 19 pozitiv, de a tuneteim nem mulnak, miert ?
Figyelt kérdés
A tuneteim nem veszesek, csak nagyon nagyon szaraz kohogok, a nyirokcsomoim duzzadtak (faj a nyelés) es hoemelkedesem van 11 napja. (Plafon 37.5 fok volt de 37.00 ala nem megy)
Nagyon gyengenek erzem magam, faradekony vagyok es a vegtagjaim neha fajnak.
Neha raz a hideg es izzadok mint 1 lo , belso lazat erzek mert belulrol langolok.
Ez normalis ?
Mikor mulik el ???
Valami jo tanacs ?
2021. jan. 10. 19:55
11/15 Barbell Deadlift válasza:
Próbáld ki a magasabb D vitamin dózist, kb napi 4000 egységet. Hátha attól javulni fog az állapotod.
12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. jan. 12. 08:58
13/15 anonim válasza:
Igen, maradandó károsodást okoz, mert mikrovérzések tömgelegét hagyja maga után különböző szervekben, a szívben is. Az erek legbelső nagyon vékony rétegét pusztítja, amikből a tüdőben van a legtöbb. Ezért a legelső tünete a légzési tünetek. A szaglasvesztes oka pl. Az orr nyálkahártyáján történő ugyanilyen érkárosodas következménye.
14/15 anonim válasza:
Én múlthéten jöttek az első tünetek. Először kapart a torkom, utána elkezdtem köhögni. Csütörtökön igen szarul voltam, egész áldott nap aludtam, pénteken is csak feküdtem. Aztán a torkom is el kezdet fájni rendesen, tartott valami 3 napig. De vasárnap-hétfő körül már elkezdtem rendbe jönni. Most már lényegében néha köhögök és náthás vagyok. Én nem csináltam semmi különöset, ahogy jött talán most úgy megy. Remélem nem fogom visszakapni.
15/15 anonim válasza:
14-es vagyok: még azt kifelejtettem, hogy szagokat és ízeket se érzek úgy hétfő óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!