Mellékvese fáradtság - tapasztalatok?
Magyarországon csináltattam egy magán laborban nyálból tesztet, de semmi kommentárt nem fűztek hozzá. A határértéket nem lépte át, de teljesen az alját verdeste mindenhol.
Azt hittem fognak legalább valamit hozzáfűzni a konkrét számokon túl. Németországban lakok egyébként, csak a vírus miatt nehéz eljutni orvoshoz itt is, úgyhogy egy látogatás alkalmával csináltattam otthon.
Az eredményről megkérdeztem neten egy orvost ilyen Orvos válaszolban, de azt írta, hogy szerinte rendben van. Viszont a külföldi oldalak gyakorlatilag értékre pontosan azt adják ki mellékvese fáradtságnak, ami nekem van. Pl. reggel kéne legmagasabbnak lennie az értéknek, a referenciaérték 5-45 a papír szerint, nekem 5,5 volt, és ez csak lefele zuhant a nap folyamán.
Próbáltam kikérni németül a papírt, vagy akár angolul, de válaszra sem méltatnak.
Volt valaki, akinél megállapították ezt? Érdemes lenne Németországban is megcsináltatnom mégegyszer, hogy itt felírjanak rá gyógyszert, vagy anélkül is rendbe jön?
Mióta megkaptam az eredményt, szedek magnéziumot meg pár gyógynövényes készítményt, amit neten ajánlottak (nem tudom, csinálnak-e bármit), illetve leszoktam a kávéról (előtte brutál mennyiséget ittam).
Köszi előre is, ha valaki válaszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!