Hazatavozas sajat felelősségre?
Kérdező!
"a sajat gyogyszereinket nem mondjak el mi van benne" Ezt hogy érted? A gyógyszer nevét sem mondják? Mert akkor betegjogi képviselő.
Ha a gyógyszer nevét tudod, akkor a házipatika oldalán rá tudsz keresni, hogy mi van az adott gyógyszerben.
Vagy fent az oldal címe melletti keresőbe is be tudod írni a gyógyszered nevét.
Tegnap este ertem haza, remelem ezzel a covidos idoszaknak vege.
Reggelre bejott egy doktornő aki mondta hogy mivel jol vagyunk mehetunk haza delelott. Nem kértek plusz tesztet de nepegeszsegugy dönti el,hogy kell e karanten. Remélem holnap ezt is megtudom.
Az egesz nagyon szürreális,mintha tényleg harapofogoval kellett volna infot kihuzni mindenkibol, legtobb válasz egy gyógyszerre: vírusolo! Ennyi.
Természetesen a zaron,rajta vannak a gyogyszerek nevei amit kaptam..
Az elso par nap "megváltás" volt a kórházban, tényleg segitettek és próbálták kezelni a betegséget, úgyhogy ezert halas vagyok nagyon. Foleg terhesen!
De mellette erzem,hogy a számok sokat számítanak es a vege fele a statisztikat is növeltuk, hogy ennyi ideig bentfogtak minket.
Plusz kicsit kaotika a magyareu.
Örülök, hogy hazaértetek.:)
Az egészségügyről nekem is vannak történeteim...vagyis inkább egyes egészségügyi dolgozókról.
Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!