Meselnetek gyomor es beltukrozeses élményeket?
Figyelt kérdés
Tudom hogy fáj, valakinek elviselhetetlen valaki azt mondja kibirhato. Mar lelkileg felkeszultem. Bar még csak most megyek gastroenterologiara hetfon eloszor.. Úgyhogy nyilvan nem most lesz.. De mennyi ideig tart.. Utana bent kell e maradni? Milyen ha boditasban vagy altatasban csináljak? Nem sok infot találtam ilyen gyakorlati oldalarol neten. Hogyan kell ra testileg felkeszulni. Minden erdekel :D2021. jan. 1. 13:02
1/4 anonim válasza:
Nem kell félned, nekem bódításban csinálták mindkettőt. Nem éreztem semmit. A béltükrözésnél a kellemetlen a hashajtó amit előtte adnak. Rossz az íze is, meg legalább 25x voltam tőle wcn. Azt javaslom mindenképpen kérj bódítást és nem lesz semmi baj.
2/4 anonim válasza:
Kb 20-25 perc, utána nem kell bent maradni csak belvisznek a megfigyelőbe amíg meg nem ébredsz, utána kísérővel hazamehetsz. Én otthon végigaludtam utána a napot.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyre jobban afelé hajlok, köszönöm szépen a választ :)
2021. jan. 1. 13:16
4/4 anonim válasza:
Nekem altatásos vastagbél tükrözésem volt, igazából nem vészes, csak a hashajtózás kellemetlen, én 12x voltam a WC-n, Picoprep-et kellett innom, egész jól kitisztít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!