Vannak a vírus tagadók és most már a maszk tagadók is,az mit jelent,hogy nem hisz valaki a maszkok létezésében?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 18:59
21/28 anonim válasza:
Nincsenek maszkagadók. Vírus és oltàstagadók sincsenek. Tudnak, hogy kell az oltàs, de nem bíznak az oltóanyag ban. Akit érdekel, elmesélem, miért. Aki csak fújják, annak nem tudok érveket
22/28 anonim válasza:
Azt ne feledjétek, hogy a védöintézkedéseket milyen sok, inkább azt írom, hogy rengeteg ember nem tartja be ! Ez járulhat hozzá, hogy a betegség mégis terjed. Itt lehet szó a tagadókról. Csak, hát a tagadás a kényelmesség ellen szól. Ha nem élheted a megszokott életedet, ha korlátoznak benne, akkor máris ellenkezni kell ?
Nem lehetne, hogy elfogadj egy rendkí
23/28 everlight válasza:
Semmit nem érnek a korlátozások,csak a gazdasági csődöt erősítik,ugyan úgy le fog folyni a vírus,nincs kihatással rá semmi korlátozás.
24/28 anonim válasza:
Nem a maszk létezésében nem hisznek. Abban nem hisznek, hogy nem védi meg őket a vírus fertőzéstől.
25/28 anonim válasza:
Hàt én epidemiológusként nincs munkàm. Màrcius óta. Nem értek hozzá, mi, akkor miért kaptam kitüntetést az agyam miatt előtte 2 hónappal? Semmilyen pàrtàllàsú nem vagyok. Egyszerű ember vagyok, és nem vagyok büszke a 16 éves tanulmànyaimra(amivel lehet piszkos kis nincs, hogy milyen pàrtàllàsú fizette, mert Édesapám fizette, meg én is dolgoztam)
26/28 anonim válasza:
Nem a vírust tagadjàk. A maszk amúgy tényleg halottnak a csók kategória. Azt mondták, csupán, hogy Influeza-A-ban is meghaltak, sajnos ennyien, 5 éve, 2 éve, stb. Nem volt ekkora hír.
27/28 anonim válasza:
Azt elhiszem hogy nem tökéletes a maszk, de azért ha igazoltan covidosnak vagy akár durván influenzásnak oda kellene adnia valamit idős rokonomnak fél m-ről, jobban örülnek ha tenne valamit a fertőző ember a szája elé, mondjuk maszkot, igaz annak még inkább örülnék ha 5 mp-ig nem is venne levegőt. Vagy egy vödröt is tehet a fejére nekem mindegy. Pl ezért jó a boltban a plexi.
28/28 anonim válasza:
Valamiért a járványrettegő kovidisták a maszktagadó kifejezést kezdték el ráaggatni a normális emberekre. Ha kellően intelligensek lennének akkor amellett, hogy nem lennének kovidisták akkor helyette talán a "maszkellenes" vagy "maszkellenző" kifejezést kezték volna el használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!