Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vannak a vírus tagadók és...

Vannak a vírus tagadók és most már a maszk tagadók is,az mit jelent,hogy nem hisz valaki a maszkok létezésében?

Figyelt kérdés

2020. dec. 31. 18:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
Nincsenek maszkagadók. Vírus és oltàstagadók sincsenek. Tudnak, hogy kell az oltàs, de nem bíznak az oltóanyag ban. Akit érdekel, elmesélem, miért. Aki csak fújják, annak nem tudok érveket
2021. jan. 14. 01:14
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Azt ne feledjétek, hogy a védöintézkedéseket milyen sok, inkább azt írom, hogy rengeteg ember nem tartja be ! Ez járulhat hozzá, hogy a betegség mégis terjed. Itt lehet szó a tagadókról. Csak, hát a tagadás a kényelmesség ellen szól. Ha nem élheted a megszokott életedet, ha korlátoznak benne, akkor máris ellenkezni kell ?

Nem lehetne, hogy elfogadj egy rendkí

2021. jan. 14. 01:27
 23/28 everlight ***** válasza:
34%
Semmit nem érnek a korlátozások,csak a gazdasági csődöt erősítik,ugyan úgy le fog folyni a vírus,nincs kihatással rá semmi korlátozás.
2021. jan. 14. 07:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem a maszk létezésében nem hisznek. Abban nem hisznek, hogy nem védi meg őket a vírus fertőzéstől.
2021. jan. 16. 11:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Hàt én epidemiológusként nincs munkàm. Màrcius óta. Nem értek hozzá, mi, akkor miért kaptam kitüntetést az agyam miatt előtte 2 hónappal? Semmilyen pàrtàllàsú nem vagyok. Egyszerű ember vagyok, és nem vagyok büszke a 16 éves tanulmànyaimra(amivel lehet piszkos kis nincs, hogy milyen pàrtàllàsú fizette, mert Édesapám fizette, meg én is dolgoztam)
2021. jan. 16. 12:02
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem a vírust tagadjàk. A maszk amúgy tényleg halottnak a csók kategória. Azt mondták, csupán, hogy Influeza-A-ban is meghaltak, sajnos ennyien, 5 éve, 2 éve, stb. Nem volt ekkora hír.
2021. jan. 16. 12:09
 27/28 anonim ***** válasza:
63%
Azt elhiszem hogy nem tökéletes a maszk, de azért ha igazoltan covidosnak vagy akár durván influenzásnak oda kellene adnia valamit idős rokonomnak fél m-ről, jobban örülnek ha tenne valamit a fertőző ember a szája elé, mondjuk maszkot, igaz annak még inkább örülnék ha 5 mp-ig nem is venne levegőt. Vagy egy vödröt is tehet a fejére nekem mindegy. Pl ezért jó a boltban a plexi.
2021. jan. 16. 14:34
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
Valamiért a járványrettegő kovidisták a maszktagadó kifejezést kezdték el ráaggatni a normális emberekre. Ha kellően intelligensek lennének akkor amellett, hogy nem lennének kovidisták akkor helyette talán a "maszkellenes" vagy "maszkellenző" kifejezést kezték volna el használni.
2021. febr. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!