Vannak a vírus tagadók és most már a maszk tagadók is,az mit jelent,hogy nem hisz valaki a maszkok létezésében?
A maszk letezik de nem sokat er. Ugy irjak hogy segit megelozni a virust. Ez a segitseg miben latszodik meg? Hany honapja hordunk maszkot, fertotlenitunk, tavolsagot tartunk egymast kozt de a szamok csak egyre novekszenek. Ha ezek mind mukodnenek legalabb egy kicsit akkor mostanra mar minimalis lenne a fertozottek szama.
Csak gondolj bele hany fele modon akadalyozzak a masik emberrel valo talalkozast, kontaktust. Hanyan dolgoznak otthonrol akik korabban zsufolt irodaban voltak, hanyan vannak akik nem mennek kondiban, korabban meg egymas utan fogdostak a sulyzokat, stb. Ezeket osszeadva olyan felkeszultseg van hogy minimalis kellene hogy legyen a fertozottseg.
Én a vírus okozta gazdasági válságban nem hiszek. Az én környezetemben még senki nem halt éhen a covid miatt, a munkáját sem vesztette el senki, ergo ezek szerint nem is okozhatnak válságot a covid következtében meghozott intézkedések, hiszen én nem tapasztaltam őket. (Ugye milyen ostobán hangzik?)
Hogy a maszk nem ér semmit... Mondja ezt az, akinek egyébként fogalma sincs, hol tartana most a járvány, ha nem hordanánk. Ha nem lenne home office és a többi korlátozó intézkedés. Intellektuálisan nagyon hátrányos helyzetűnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne fogja fel, ha rakok valamit a szám elé egy cseppfertőzéssel terjedő légúti járvány idején, azzal akadályozom a vírus terjedését. Ha kerülöm a tömeget meg úgy általában a felesleges kontaktust, azzal is akadályozom a terjedést.
Hogy a járvány terjedése nem tud kellő mértékben csökkenni, az épp a fenti csekélyértelmű vírus- és maszktagadóknak köszönhető. Pandémia idején pont elég egy-két hülye, hogy a bevezetett intézkedések szrt se érjenek.
18 Igen, pont így gondolom. 17 voltam.
Bár azért a 16 hozzászólás elég durva...Hogy nem veszti el senki a munkáját mert a te gondosan megválogatott stabil egzisztenciával és csakis azzal rendelkező borozgató barátaidnak és üzletfeleidnek meg se kottyantak az intézkedések üzletileg, attól még vannak ám olyan emberek is akik kiestek a barátválasztási szigorú elvárásaidon.
Pontosan erről szólt a hozzászólásom. Néha nem árt, ha a sorok között is tudsz olvasni...
16 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!