Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kontaktkutatás még van?

Kontaktkutatás még van?

Figyelt kérdés
Az anyámról ma kiderült, hogy koronavírusos és december 25-én találkoztunk. Nem lakunk együtt. Most akkor karanténba kerülök, vagy nem lesz kontaktkutatás?

2020. dec. 29. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelték anyud?
2020. dec. 29. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Semmi nincs. Nálunk már december 11-én sem volt, pedig a gyereket az oviból hoztam haza a mi (szülők) korona gyanúja miatt.... Senki sem foglalkozott vele, hogy kivel találkoztunk és kivel nem...

Elvittük reggel oviba, utána lettünk lázasak...

2020. dec. 29. 17:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma tesztelték gyors teszttel, mert láza volt neki és pozitív lett neki. Jelenleg kórházban van.
2020. dec. 29. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nincs semmi, az iskolába is simán mehet bárki, ha az osztályban volt covidos. Ha együtt laktok, akkor elvileg karanténban vagy, de erről kellett határozat. Ha nem kapsz ilyet, akkor semmi. De ti még együtt sem laktok.
2020. dec. 29. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Olyan országban élünk, amely beszedi az adót, de a legalapvetőbb közszolgáltatásokat is képtelen megadni. Minket már októberben sem küldtek karanténba, és már akkor nem volt kontaktkutatás. Azóta kb százszor annyi fertőzött van, és az állam nagy ívben tojik rá.
2020. dec. 29. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma lett tesztje, akkor a 48 órás körbe már te nem tartozol bele, így nem számítasz hivatalosan sem kontaktszemélynek.
2020. dec. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!