Mit lehet ilyenkor tenni? Illetve hova induljunk?
Igen, ha nincs már szüksége kórházi ellátásra, akkor el fogják bocsátani. Nem a kórház gondja, hogy mi lesz vele utána, hanem a családjáé. Nem a kórház felelőssége az, hogy mi lesz vele.
Az ok, hogy senki nem tud hozzá költözni, de valamelyikőtök nem tudja magához venni? Ha nem, akkor keresni kell más megoldást, pl
-felvenni valakit, aki gondozza
-ápolási osztályon elhelyezni
-szociális vagy idősek otthona
Egyik sincs ingyen, utána kell járni a lehetőségeknek.
3 gyermekem van és dolgozom, nem tudom magamhoz venni sajnos. Ha magamhoz is tudnám, apolni akkor sem tudnám, pelenkázó 100+ kg..
Az idősek otthona 200.000 körül van havonta, ugyanennyire jön ki egy ápoló is h i szinten mellé. Csak a nyugdíja van, ami közel sincs ennyi, én meg kiegesziteni nem tudom, nincs miből. Ilyenkor mi van, de komolyan? Teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet.
Nehéz helyzet.
Max az önkormányzat szociális osztályán kellene segítséget kérni.
Amúgy a házat ki lehet adni, az abból bejövő pénzt betenni a havi ellátási díjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!