Bele halhatok a fog gyulladásba?
Addig csak a fájdalmat kell kibírnod.Én is 2 hetet szenvedtem.
A húzás fájdalmas lesz ,arra felkészülhetsz.
Ha belázasodsz, gáz van.
Nekem nemrég a foggyökerem gyulladt be. Gyökérkezelés, mellette antibiotikumot kaptam. Másnap este felhívtam a dokit, hogy az aznapi 4 cataflam mellett is a falat kaparom...
akkor mondta, hogy ha belázasodom, hívjam, mert akkor kórházba kell utalnia (intravénás antibiotikumra, asszem).
Szóval antibiotikumot kéne kapnod, és meg kéne néznie egy fogorvosnak s.o.s.
Valszeg már a gyökér gyulladt (nekem már 2x volt, ugyanilyen fájdalommal, mint neked), az pedig nem fog elmúlni. Addig algopyrin, cataflam.
4-es voltam.
A nővérem az intenzív osztályon kötött ki a gyulladt foga miatt.
Kihúzta az orvos, aztán hazaküldte. Pár nap múlva nem bírta tovább, annyira szenvedett, és elment az ügyeletre, akik azonnal befektették intenzívre, mondván hogy életveszélyes állapotban van. Szájzára volt, és a genny ilyen kis járatokat tört magának az ínyében, már az egészséges fogak alól is szivárgott. A csodájára jártak az orvosok, mert ilyen extrém esetet még nem láttak. Napokig bent feküdt, asszem volt egy szájsebészeti műtéte, meg végig kapta az infúziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!