Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Koronavírus vagyok! Nem...

Koronavírus vagyok! Nem raktak karanténba?!

Figyelt kérdés

Már több mint egy hete csináltattam koronavírus tesztet, pozitív lett.

De nem kaptam karantént?! Legalábbis nem küldtek semmit! A háziorvos azt mondta, hogy biztos kapok majd szerdán (az az tegnap) de nem kaptam semmit! Ilyenkor mi a teendő?

2020. dec. 18. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

2-es

Látom fél év alatt sem sikerült megtanulni, hogy a hatósági karantén az az, amikor a határon belépve bevágnak 10 napra.

2020. dec. 18. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam pozitív, aznap kaptam a határozatot a karanténról amikor egyben véget is ért.

Nincs ennek semmi értelme.

2020. dec. 19. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Itt van a birkák gyülekezete 😂
2020. dec. 20. 01:01
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
Kamu PCR teszt alapján nem dönthetnék el, hogy covidos vagy.. már külföldön is csalódtak a PCR tesztekben és kijelentették, hogy az bőven kevés a diagnosztizáláshoz. A parlamentben egy ember a coca kólát tesztelte gyorsteszttel és pozitív lett. De a PCR teszt se ér ennél többet...
2020. dec. 20. 01:20
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk se jöttek ki.
2020. dec. 20. 03:36
 16/16 Angel3000 ***** válasza:
100%
Kedves kérdezô ! Màr olyan nagy a kàosz, hogy nem adnak papirt se! Mindenki tudja, ha pozitiv a Korona tesztje köteles 10 nap karanténba vonulnia!
2021. febr. 11. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!