Műtöttek már meg valakit Scheuermann-kórral?
"Szükséges-e műtét a Scheuermann-betegségben?
Igen ritkán."
Szerintem nemigen fogsz olyat találni, akit ezzel műtöttek. Egyébként pedig egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen gerincműtét nem csinál több kárt, mint hasznot.
Nekem poszt-Scheuermann szindrómám van, negyven évesen tudtam meg egy saját szakállra, magánban csináltatott gerinc MR kapcsán. Fiatalon semmi tünetem nem volt. Most okoz gondokat, de szerencsére találtam egy jó terapeutát, akinek nagyon sokat köszönhetek, mert remekül karban tud tartani (csak most sajnos a Covid miatt nem jutok el hozzá annyit, amennyit szeretnék).
Jelenleg 20 éves vagyok.
Nem akarom ilyen fájdalmakkal leélni az életem.
Sziasztok
Sajnos egyre rosszabb az állapotom. Egyik éjszaka zsibbadt az egész bal oldalam, a bal vállamban olyan szintű fájdalmak volt, hogy a kezemet nem igazán tudtam felemelni. Nehéz légzésem eddig is volt, de mostanában gyakrabban fordul elő.
Gondoltam megosztom veletek, meg azokkal akik erre járnak, hátha valaki járt még így. Időpontot kaptam már egy elég jó orvoshoz.
Üdvözlettel a kérdező.
Előző válaszolò.
Nem igazán értem ezt a mondatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!