Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A fűtől meglehet halni?

Karcsi zoli kérdése:

A fűtől meglehet halni?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm már kb 5 éve szívja a füves cigit! Drogot, meg mit tudom én hogy még mik vannak, ilyeneket soha, még csak ki sem próbált! Soha nem volt még semlilyen rosszul léte, csak ami füvezéstől várható: Hányás. Meg persze a hatása. Nemrégiben történt egy rosszullét, nagyon megillyedtem! Elájult, És a földön fekve rángatózott! Hoztam gyorsan egy flakon vizet, megmosdattam, kicsit leöntöttem aztán magához tért! Mi volt ez? Túl adagolás? Egy nagyon erős hatású fű? Pánikroham? A pánikrogamot nem gondolom hogy az lett volna, 5 év alatt soha nem volt vele semmi! Elszívja, megiszik vagy 3 liter vizet, eszik egy csomót, majd alszik! Akárhol olvasok róla, mindenhol az van, hogy nem lehet tőle meghalni, a biofűtől nem, csak más fajta tudatmódosítóktól! De tartok tőle hogy valami történni fog vele valamikor!
2020. dec. 14. 23:28
 1/2 Angel3000 ***** válasza:
72%
Szia! A Cannabis másnèvem Fûtôl nem lehet igazából meghalni. Ritkábbabban fordul elô rosszullét, hasmenès, hányás. Viszont nagyobb adagoknál fellèphet koordinációs zavar, szèdûlès, remegès, ájulás! Valószinû az ismerôsôd túlzásba vitte a Cannabis (fû) szivását, azért kerûlt ilyen állapotba. Sajnos az ismerôsôd Cannabis-fûggô, mert rendszeresen szîvja. Èveking tartó fogyasztás mellett megnô a kognitiv, pszichès funkciók zavarának valószinûsège. Ismert tèny, hogy a Fû rendszeres fogyasztása az elsô lèpcsôfok a kemènyebb drogok felè. Ha valaki elszánta magát, hogy leteszi, akkor a megvonásos tûnetek viszonylag enyhèk, nyugtalanság, álmatlansàg, rossz közèrzet.
2020. dec. 14. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit becsapós a dolog, mert biofű néven nem mindenki a vegyszermentes igazi fűre gondol, hanem inkább a herbálra.

Manapság sok igazi füvet is lefújnak szintetikus kannabinoidokkal stb hogy felerősítsék a hatását.

Olyan is van már hogy orvosi (thc mentes) marihuánára fújnak dizájner drogot, és a cdb miatt annak is másabb a hatása mint a sima herbálnak.

Van aki tehát azt hiszi hogy igazi füvet szív, de mégis van benne szintetikus cucc is.

Meg van olyan aki herbált, biót, varázydohányt - ezek szintetikus kannabinoid receptor agonista porokból készült készítmények - amik viszont halálosak lehetnek.

A bikába is elég hamar, elég sokan belehaltak

https://www.youtube.com/watch?v=TaONX2DFKtI

Viszont a bikát mára lassan felváltja egy újabb ismeretlen szer, ami most elsőre nem tűnik olyan veszélyesnek.

Minden esetre ha csak nem magának termeszti, akkor nem lehet benne biztos hogy tiszta a cucc.

Ez a biofű megnevezés is fura a kérdésben, meg hogy elájult.

A sima fűnél is nagy ritkán el lehet ájulni pl ha valaki epilepsziás rohamot kap, de ez olyan ritka hogy ennyi erővel simán is elájulhat valaki amikor sétál az utcán.

A lényeg hogy a mai feketepiacon kapható füvek egy része igencsak veszélyes. Mert kb nem lehet tudni hogy mi van még benne (mivel van extrában lefújva). Ezért okozhat ájulást stb, és a használata nem éppen egy életbiztosítás..

2020. dec. 15. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!