Félek az orvostól? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon parázok ha kórházba kell mennem. Izzadok, alig állok a lábamon, pulzus, vérnyomás az egekben(ami miatt haza se akarnak engedni). Nem tudom mit csináljak, az zavar az egészben, hogy gyerek-és tinikoromban nem volt ilyen, de most felnőtt létemre alakult ez ki. Nagyon próbálok urrá lenni magamon és a gondolataimon de nem megy. Kiszolgáltatottnak érzem magam az orvosnál, szerintem ezért van, +azon is parázok hogy rossz eredményt kapok. Igen, tudom hogy vannak jogaim, de nem szeretnék vizsgálatot akadályozni ezzel, mert az csak az én káromra megy.
Valaki esetleg hasonló cipőben?
2020. dec. 12. 20:23
1/7 A kérdező kommentje:
21/N
2020. dec. 12. 20:24
2/7 Angel3000 válasza:
Szia! Szerintem nem vagy egyedûl,- sok ember nem szeret orvoshoz menni, nemhogy kòrhàzba. Javaslom, hogy kezdjél el szedni B vitamin komplexumot abbòl is Forte vàltozatot, az idegeid megerôsitése céljàbòl, - egy idô utàn jobban fogod érezni magadat. Minden jòt!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
És a sok privát üzenetet is!;)
2020. dec. 12. 21:40
4/7 anonim válasza:
Én ugyan ez vagyok 😊 Nekem azt mondta egyszer egy nőver, hogy valószínüleg fehérköpeny szindrómám van 😀
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, erről én is olvastam, és mondták nekem is:)
Csak az a baj, nem tudom kezelni
2020. dec. 14. 15:51
6/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy szerintem nem is lehet. Hiába próbálkozok én is, a pulzusom mindig az egekben :/
7/7 A kérdező kommentje:
Ugyan ez, + a vérnyomásom is. Alig akarnak hazaengedni:/
2020. dec. 14. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!