Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Koronavírusos hasmenésre mit...

Koronavírusos hasmenésre mit vegyek be?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj az egész hasam, és folyamatosan megy. Ma lettek tüneteim. Férjem igazolt Covidos.
2020. dec. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Semmit, igyál sok vizet. Én még folyton hánytam is emellett, meg hidegrázásom volt, meg feldagadt bucira az egyik lábam. Ne egyél egy napig semmit, csak igyál, a böjt beindítja a szervezet védekezőképességét, én így 4 nap alatt túlestem rajta. Nem igazolt covid, na de mi más lett volna ebben a fura formában.
2020. dec. 12. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
faszénpor, széntabletta, ha nincs szénné égett pirítós magában, porrá törve, szárazon, aztán igyál rá vizet. és vízböjt, ahogy az előző írta
2020. dec. 12. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Már írtam egyébként, de a megnyugtatásodra -vagy arra, hogy magadhoz eszmélj, kedves kérdező- megismétlem:

Amikor azt hiszed, hogy "igazolt" diagnózis, akkor, kérlek, gondolkodj el azon, hogy a hatalom a tömegmédiát (tv,rádió) használja néptömegek agymosására, az aljas céljai elérése érdekében.

Dr Kary Mullis,

a pcr teszt Nobel díjas feltalálója maga állítja,

hogy semmiféle járvány, fertőzés NEM állapítható meg a pcr teszttel -betegséget se mutat-, mégis ezt használjkák nemzetközileg kovidtesztelésre:

[link]

[link]

Ezen kívül egy valamirevaló orvos tudja, hogy ha volna is jó tesztmódszer, még önmagában az sem elég, az orvos is kell lássa egy diagnózis feállításához.

Erre az orvosokat TÁVDIAGNÓZISRA kötelezték...

Noooormális??

2020. dec. 14. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem pcr teszt volt, hanem gyorsteszt.
2020. dec. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!