Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet covid szövődmény? Mit...

Lehet covid szövődmény? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Édesapámat kb.1 hónapja engedték ki a kórházból, pozitív covid tesztje volt, bent tartották 2 hétig, majd egy negatív gyorsteszttel hazaengedték. Ennek már egy hónapja. Tünetmentes volt, csak éppen a pacemaker műtét után derült ki, hogy pozitív, így egyből a járványkórházba vitték.

Pár napja azt vettem észre, hogy nagyon kedvetlen, volt egy kis hőemelkedése, de az elmúlt. Ma viszont nagyon gyenge lett, alig bír menni, kifullad, és fáj az egyik lába, mintha izomláza lenne. De csak az egyik lába. És elment a hangja.

2020. dec. 10. 21:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kritikus az állapota, összeomlott a keringése, altatják, lélegeztetőgépen van, de nem a covid miatt.

Idén többször műtötték már, a szívével is sok baj volt, és sajnos úgy néz ki, már nem bírja tovább a szervezete.

Pedig minden bajból kilábalt, felépült, de úgy látszik elfáradt mégis. Csak olyan hirtelen jött, azt hittem a koronavírus szövődménye.

2020. dec. 11. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. :( Idős? Azért remélem, hogy jobban lesz.
2020. dec. 11. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden jót és erőt kívánok!

Remélem hamarosan jobban lesz és minden jóra fordul; jó egészséget nektek!

2020. dec. 11. 23:37
 14/20 jiminolyanaranyos válasza:
mi tortent?hogy van?
2020. dec. 14. 15:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem jól, ma mondta az orvos, hogy már elmenőben van, csak nem tudni mikor.

És még megemlítette, hogy koronavírusos tüdőgyulladás, kérdeztem, hogy az hogy lehet, mikor másfél hónapja volt pozitív tesztje, tünetmentes volt. Most pedig azóta már többször volt negatív tesztje, mert többször volt azóta kórházban a szíve miatt, most is negatív. Azt mondta a dokinő, hogy ige, ez fura nekik is, a vérében viszont nagyon magas a mittudom én milyen szint, ami azt mutatja, hogy a koronavírus dolgozik a szervezetében.

Nincs remény, a dokinő nagyon határozottan mondta, hogy készüljünk fel.

2020. dec. 14. 20:07
 16/20 jiminolyanaranyos válasza:
Na?...:(
2020. dec. 24. 20:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Elment sajnos😭
2020. dec. 26. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :(
2020. dec. 27. 18:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Részvétem!
2020. dec. 27. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom! :(
2020. dec. 31. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!