Endometriózisom van. Borzasztó min megyek át lelkileg. Soha nem lesz nagy családom, sok gyerekem?
"Anyósom az életmódomat kritizálta, hogy nem figyeltem magamra kellően, meg régen nem is volt ilyen betegség, biztos nem olyan komoly, biztos csak kitaláltam, mert ki akarok bújni a felelősség alól. "
- Aha persze, magyarázd el neki, hogy régen (a 20 század első felében) vagy egyáltalán vagy kevésbé használtak vegyszert (=rovarölőt/peszticidet) a növénytermesztésben, viszont azóta egyre többet. Te valószínűleg már kisgyermek korod óta ilyen ételeket eszel, és ez most kibukott, túlcsordult.
NEM TE VAGY A HIBÁS ! Tudsz változtatni !
Ide az utolsó válaszban ( https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1034.. ) már megírtam korábban a tapasztalataimat, hogy nekem hogyan vált be ennek a betegségnek a kezelése (olvasd el a további linkeket is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!