Endometriózisom van. Borzasztó min megyek át lelkileg. Soha nem lesz nagy családom, sok gyerekem?
Tudod en csupan 20 eves vagyok de mar most tudom hogy az ilyen ferfiakat kell kb a legnagyobb ivben elkerulni. Aki leepiti az önbizalmadat az nem férfi a szememben.. Nem ertem hogy turted ezt el eddig.
Hasonló ertekrend? Na ne viccelj. Amiket leirtal pont arrol szol hogy rohadtul nem hasonlo az ertekrendetek. Aki a szerelme fajdalmait (legyen az akarmilyen lelki vagy testi) nem veszi komolyan ott ne beszeljunk mar kapcsolatrol. Biztos neked az volt a hobbid hogy rohadtul faj a hasad meg a mehed nem? Ezek a ferfiak mit gondolnak? 10 évvel idősebb.. Pfff. Max testben de agyban ennyivel fiatalabb. Az anyosrol ne is beszeljunk.
Nem tudom igazabol mit irtjak mert jobb hogy ott hagyod ezt a szemetnek se nevezheto valamit, sz.rkupacot, megnyugodhatsz fogsz talalni sokkal jobbat aki nem azert lesz veled mert neki kell a gyerek hanem magadert.
A budahazy sz.rsagrol inkabb nem irok. Nem szimpatizalok ezzel a lelketlen "mehed jarjon ne a szad" mentalitassal ami beskatujazza a noket kb 100 évvel ezelotti tarsadalmi retegbe.. A no csak otthon foz mosogat meg babazik. Hat a mai vilagban ez kb lehetetlen alapbol is. De sok sikert. Amugy ha megnezed budahazy interjuit látszik rajta milyen ""boldog"":) így 3 gyerek utan. Leri rola hogy milyen ember.
Amugy ha mar nen szerettetek egymast minek maradtatok egyutt?
Arra volt jo hogy leepitse az onbizalmadat. Semmi masra. Meg hogy lelki terrorban tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!