Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikortól nem lesz kötelező a...

Mikortól nem lesz kötelező a szájmaszk viselése az üzletekben, és egyéb ilyen helyeken?

Figyelt kérdés

2020. dec. 5. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sose mié nemhiszed el?
2020. dec. 7. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor is kötelező lesz majd a maszkviselés, hiszen 98.5%ban csökkentette az influenza átadás lehetőségét, ami ugye szezonálisan mindig megjelenik.
2020. dec. 7. 21:29
 13/15 Coffelia ***** válasza:
79%
De ez a kötelező maszkozás ez nem élet!!! Rndben van, hogy amikor egy olyan vírusról van szó, ami lehet esetenként életveszélyes, és összeomlaszthatja az egészségügyet, akkor abban az időszakban, amíg nincs nyájimmunitás, még megértem, de az egy agyrém, hogy generációk ebben nőjenek fel, mint valami szar disztópiában!
2020. dec. 9. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

13-as, egyetértek veled. Pedig sajnos az lesz, hogy már soha nem fog lekerülni a maszk, mert az emberek hülyék, és éljeneznek a korlátozásoknak. Passzív ellenállás kellene, senki nem tart be semmiféle korlátozást (csak a március előtti törvényeket), és akkor a kormány (nem csak Magyarországon) meghátrálna.

Biztos vagyok benne, hogy az éjszakai kijárási tilalom is nagyon-nagyon hosszú ideig (ha nem örökre) megmarad. Legfeljebb nyaranta átrakják 9-10 órára.

Mondjuk én ha tehetném, aláírnék egy olyan papírt, hogy soha többé nem fogok igénybe venni semmiféle egészségügyi szolgáltatást, de cserébe maszk nélkül vásárolhatok, közlekedhetek, és 8 után is kimehetek. Mindig hordanám magamnál ezt az igazolást, és akkor nem vonhatnának felelősségre.

Amúgy arról, hogy azt írtad, hogy talán egész generációk egy ilyen világban fognak felnőni, az jutott eszembe, hogy ki vállal ilyen időkben egyáltalán gyereket? Vagy a két világháború ideje alatt hogyan alapított bárki is jó szívvel családot? Én ezeknek a dolgoknak nem tenném ki a potenciális gyerekemet.

2020. dec. 9. 00:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Még mose érti
2020. dec. 9. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!