Mikortól nem lesz kötelező a szájmaszk viselése az üzletekben, és egyéb ilyen helyeken?
13-as, egyetértek veled. Pedig sajnos az lesz, hogy már soha nem fog lekerülni a maszk, mert az emberek hülyék, és éljeneznek a korlátozásoknak. Passzív ellenállás kellene, senki nem tart be semmiféle korlátozást (csak a március előtti törvényeket), és akkor a kormány (nem csak Magyarországon) meghátrálna.
Biztos vagyok benne, hogy az éjszakai kijárási tilalom is nagyon-nagyon hosszú ideig (ha nem örökre) megmarad. Legfeljebb nyaranta átrakják 9-10 órára.
Mondjuk én ha tehetném, aláírnék egy olyan papírt, hogy soha többé nem fogok igénybe venni semmiféle egészségügyi szolgáltatást, de cserébe maszk nélkül vásárolhatok, közlekedhetek, és 8 után is kimehetek. Mindig hordanám magamnál ezt az igazolást, és akkor nem vonhatnának felelősségre.
Amúgy arról, hogy azt írtad, hogy talán egész generációk egy ilyen világban fognak felnőni, az jutott eszembe, hogy ki vállal ilyen időkben egyáltalán gyereket? Vagy a két világháború ideje alatt hogyan alapított bárki is jó szívvel családot? Én ezeknek a dolgoknak nem tenném ki a potenciális gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!