Honnan tudhatom, hogy nem vagyok már COVID-os?
Biztos magyarosabb k-val, de elfogadott c-vel is. Olyannyira elfogadott, hogy a mikrobiológiai leletemen is így szerepel.
"Megnevezés
Coronavírus ncoV WUHAN PCR"
Videóid:
Magad is meggyőződhetsz róla:
Engem inkább az döbbent meg, hogy ezerből egy orvos, vagy az ismeretlenség legmélyebb bugyraiból előkerülő természetgyógyászok, patikusok ostobaságokat, hajmeresztő összeesküvés-elméleteket terjesztenek ugyanilyen ismeretlen senkikre hivatkozva, és az emberek fele inkább nekik hisz, mint a többi 999 orvosnak, infektológusnak stb. Amikor már a saját szemeteknek se hisztek, és elfelejtettétek pl. Olaszországot, ahol egymás hegyén-hátán voltak a betegek, és naponta ezren haltak meg a járvány miatt. Az egészségügy a COVID miatt túlterhelt a legtöbb országban, ahogy nálunk is. Te is csak addig leszel ilyen "okos", amíg egy közeli ismerősöd, netán családtagod nem kerül lélegeztetőgépre.
"Ha nem vagy beteg, nem fertőzöl"
nyilvánvaló hogy nem értesz hozzá. minek szólalsz meg?
Szerintem erre nincs helyesírási szabály, de ha van, várom a linkedet. Nekem is fura C-vel és hosszú í-vel írva, de ha sok-sok ezer leletre ráírták feltehetően diplomás emberek, akkor elfogadom ezt is így helyesnek. Azért örülök, hogy megértetted. 👍 Kár, hogy a kérdésnek nem ez a lényege.
Valóban furcsa így, c-vel és hosszú í-vel. Ha már c-vel írják, akkor rövid i-vel kellene, ahogy a B3420-as kódjelű betegséget itt:
B3420 Coronavirus fertőzés k.m.n.
Miből gondolod, hogy összeesküvés-elméletekről van szó, és nem összeesküvésről? Ja, hogy te a vírusban hiszel, mert a média ezt ültette el az agyadban. Oké.
Olaszországban egyrészt nem kicsit szennyezett a levegő, másrészt elég rendesen el van öregedve a lakosság, harmadszor pedig a korábbi oltások következtében legyengült immunrendszerű emberek is vannak szép számmal. Tudnék még két érvet, de az már „összeesküvés-elmélet” lenne. Itt egy olasz orvos (Dr. Roberto Petrelli) beszél a dolgokról:
Ez a videó arról szól, hogy milyen vakcinát terveznek:
https://www.youtube.com/watch?v=9TEMj52VAsc
https://www.youtube.com/watch?v=m2JeqJMQRnc
Dr. Ébert Jenő előadása a konferencián a PCR-tesztekről
https://www.youtube.com/watch?v=LRb8TxkQUrk
Kary Mullis - a PCR-teszt feltalálója - Nobel-díjas tudós. A videó jobb alsó sarkában a cc bélyegnél a magyar felirat bekapcsolható.
SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk
Ő is az ismeretlenség legmélyebb bugyraiból került elő, mert csak 26 éve tagja az ügyvédi kamarának Németországban és Kaliforniában:
https://www.youtube.com/watch?v=EQja05GuTLY
Hogy miért csak kevés orvos mer nyíltan kiállni és elmondani az igazat? Mert be vannak kötve a rendszerbe, féltik az állásukat, az életüket. Ebben az interjúban elmondja Dr. Andrew Kaufman, hogy is van ez (kb. 41 perc után):
Egyébként Olaszországhoz visszatérve: az megvan, hogy olyan sokkoporsós képpel riogattak az idén, ami a 2013-as migránskatasztrófa idején készült?
Bónuszként még egy ismeretlen senki:
„Az egészségügy a COVID miatt túlterhelt a legtöbb országban”
Az egészségügy azért túlterhelt a legtöbb országban, mert tavasszal rengetegen nem jutottak ellátáshoz, pont a (kamu)covid miatt. Nagyrészt ők vannak most bent, meg akik az ilyen-olyan betegségeik miatt amúgy is bent lennének. (Az esetleges 5G-s sugárzásról most nem írok, mert az már ugye...) Ja, és kiadták a szocotthonoknak, hogy az első köhintésre küldjék kórházba a lakókat, ezt egy kórházi dolgozó ismerőstől tudom.
„naponta ezren haltak meg a járvány miatt.”
Még Cili néne is megmondta, hogy bárkit koronásnak tekintenek, aki valaha tesztpozitív volt, bármiben halt is meg:
Így könnyű emelni a járványgörbét, ha bárkit bekamuznak covidosnak...
Szóval mindenki annak hisz, akinek akar, én a hazug médiának és a korrupt/lefizetett orvosoknak és professzoroknak kevésbé.
"a korrupt/lefizetett orvosoknak és professzoroknak"
Ezért baj, hogy egész eddig hálapénzes volt a rendszer. Épp ideje volt lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!