Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Koronavírusos lehetek? több lenn

Koronavírusos lehetek? több lenn

Figyelt kérdés

Most, így estefelé érzem hogy hőemelkedésem vagy lázam van, ezért megmértem a lázamat. Namármost ez nem akármilyen lázmérő, ez olyan pisztoly alakú, infravörös ami nem is volt olcsó, tehát jónak kell lennie. Na de mindig 36 körüli fokokat mért, 36,2-36,8, egyszer volt 37,4, aztán visszazuhant 36-ra.

Most akkor mi lehetséges?

2020. dec. 4. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagy covidos. Lázas 38 foktól vagy, a 37,4 még hőemelkedésnek is gyatra.
2020. dec. 4. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Innen honnan tudjuk? Tünetmentesen is át megy, enyhébb tünet v erősebb->

De mivel tél van most influenza, és több más is lehet, de a covid is, kitudja...

2020. dec. 4. 20:42
 3/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy covidos, mert a covid 38-39 fokos lázzal járhat.
2020. dec. 4. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Lehetsz koronás lázzal és nélküle is, ezt nem lehet eldönteni így.

Viszont szerintem aligha vagy lázas. Bár ezek az infrás lázmérök közel se olyan jók mint a kis olcsó digitális hőmérők hónaljban, több fokot nem szoktak tévedni.

2020. dec. 4. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagy ilyen hőket akkor is produkálhatsz ha meg akar jönni vagy éppen előtte vagy, vagy peteérésed van. Ez még nem láz sőt ha nem iszol eleget akkor is lehet emelkedett a hőd. Én már úgy is voltam hogy 1 pohár tea után 37.00 mértem.
2020. dec. 4. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Ez a távhőmérő nem megbízható. Nekünk az új infrás hőmérő 37,5 C fokot mért, és nem is volt hőemelkedésünk, csak úgy megmértük.
2020. dec. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!