Egyelőre mondjuk az is benne van a pakliban, hogy karácsonykor, hiszen csak dec. 11-ig szól a zárás...
De nagyon remélem, hogy nem így lesz.
Miért ne lehetne 1 hétre kinyitni? Vagy ez máskor is így megy egyébként, hogy megyeget a tanév, aztán, amikor már csak 1 hét van egy szünetig, akkor azt mondják, hogy hát már majdnem szünet van végül is, minek kéne menni már a hátralevő 1 hétre, azt lemondjuk?
Január 4-én mentek, rátok fér, lógtatok eleget. Tök feleslegesen. Semmi hatása nincs a járványra.
5#
lógással kapcsolatban: mindenki magából indul ki...
Én biztos nem, mert nem érint.
Azt viszont szoktam látni, hogy folyik a buszmegállókban meg a plázákban a távoktatás...
Nem tudom te honnan veszed ezt, úgy általánosítasz, mintha mindenki ezt tenné, holott csak egy szimpla kérdés volt, nyílván egyszerűbb így a tanulás, de nem rajongok egyátalán a jelenlegi helyzetért sok mással ellentétben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!