Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyám nem veszi komolyan a...

Anyám nem veszi komolyan a betegséget? Növeli a kockázatot?

Figyelt kérdés

Anyukámnál 3 hónapja rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, amit csak most mondott el. Azzal indokolta, hogy erőt gyűjtött és nehéz volt feldolgoznia neki is.

A kezdeti sokkhatás után kíváncsiskodtam, hogy áll a vizsgálatokkal és mikor kap kezelést? Az elmúlt időszakban járt több onkológusnál, vért vesznek tőle, stb, most jelenleg a pet ct-re vár hetek óta.

Nem tudom, hogy ebben az esetben ez hogy működik, de azt gondolom, hogy egy rosszindulatú daganat diagnosztizálása és a kezelés között a lehető legrövidebb időnek kellene eltelnie, ennek ellenére csak vár.. Mondtam neki, hogy menjünk azonnal magánrendelésre, nem érdekel a pénz, itt az nem számít, de erősködik, hogy most már tényleg napokon belül keresik.

Mit tehetek? Szerintem ez nem normális, hogy csak tétlenül ülünk. Nagyon félek és úgy érzem, hogy nem veszi elég komolyan. Egyébként pozitív a felfogása, szeretne még sokáig élni de így napról-napra csak ront a helyzetén.

2020. dec. 4. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Az én anyám a a covidot nem veszi komolyan mikor covid pozitiv.
2020. dec. 4. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress magán időpontot, ragadd kézen és vigyed.
2020. dec. 4. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nézd ha vállalja a kezelést, akkor szerezz neki időpontot és kísérd el! Ha nem, akkor hagyd, az is az ő döntése. Az ismeretségi körömben mindkettőre volt már példa, azt is támogatni kell a döntésében, aki nem kér kezelést.
2020. dec. 4. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!