Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Náthás köhögéses betegséggel...

Náthás köhögéses betegséggel behetek iskolába a korona miatt?

Figyelt kérdés

Mármint ezt most csak a korona miatt teszem ki, mert beakarok menni(egyes lesz a munkám,ha nem😬)

Csak nehogy a hőmérőzésnél kimutatja h 'koronás'😆(természetes nem ezt, de akkor is xd)

2020. dec. 4. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Látom nem érted. Elég polgárpukkasztó vagy ilyen mentalitással.

Kezdjük ott, hogy honnan tudod hogy nem korona? Teszted van? Nincs. Szóval lehet az is, mivel hasonló tüneteket akár tud produkálni.

Másrészt 40 fokos lázzal ha bementél általános iskolába " ügyelve hogy ne ferzőtt senkit" elég esztelen van.

hát egy légtérbe voltál másokkal. Álltál egész órán, padra nem könyököltél? fertőtlenítettél magad után?

Én biztos hogy egy osztálytársam bejött volna így én hazamegyek. Sokkal fontosabb az egészség még akkor is ha nem korona.

Egy szutyok náthát se akarok átadni másnak.

2020. dec. 4. 11:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés is arra valhat h hülye vagyok, de már érdekel, mert van nálam rosszabb🤷‍♀️

Akkor megyek be ha nagyon muszály pl. Doga, felelés vagy ilyesmik vannak. Azókat nem akarok kihagyni. És nem fertőztem meg eddig soha senkit, de nem akarom azt se halgatni hogy' ez a betegség semmi, simán lehet menni, csak iskola kerülés' mert volt már rá példa, de nem rám mondták.

Most meg maszkban vagyunk és kézfertőtlenítés van.

Vki szerint megvéd= azaz leszólhat h nincs súlyos betegségem,mehet.

Vki meg azt h nem véd meg semmitől, ne menjek.

2020. dec. 4. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi az hogy muszáj bemenni?

Érdekes én ha beteg voltam nem mentem be dogára. És mégis egy következő órán be tudták velem pótoltatni.

Persze mindez azért lehetséges, mert tudták rólam hogy nem vagyok suttyó. Aki az abban nem bíznak és csesztetni fogják a tanárok.

Mindig jobb félni mint megijedni a vírussal kapcsolatban. Amúgy meg a szüleid nem akarod a témába bevonni? Van lehetőség?

2020. dec. 4. 12:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Miért vonnám be a szüleimet? Őket nem érdekli. Azt csinálok nekik amit akarok. De beküldene.
2020. dec. 4. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy, és felelőtlen azért..
2020. dec. 4. 14:21
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 igen írtam, h tisztában vagyok vele😄
2020. dec. 4. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:

jaj kedves kérdezőőő...figyelj már ne menj be légyszíves is, maradj otthon!

Ha elmondod a grafika tanárodnak, akkor egészen biztosan nem ad neked karót hanem még örülni is fog hogy megtiszteled azzal, hogy nem mész be.....

elhiszem , hogy fiatal vagy meg nem érdekel, de gondolj már bele légyszi, hogy bemész így , és lehet hogy koronás vagy csak rajtad így megy keresztül mivel fiatal vagy, aztán megfertőzöd a tanárod vagy ki tudja hány embert, aki majd hazaviszi a nagymamának , nagypapának, szülőnek , kistesónak , nagytesónak és lehet hogy valamelyikük kórházba kerül miattad vagy ne adj Isten lélegeztetőgépre...

Gondolkozz már egy kicsit....

2020. dec. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!