Milyen érzés hányni?

Én nem vagyok előtte sem rosszul, legfeljebb egy kicsit nehéznek érzem a gyomromat, de az sem zavar különösebben.
Elég kevésszer hánytam életemben, szinte meg is lepődtem rajta mindig, hogy ez most hogyan, vagy miért érkezett. xD
Nekem inkább az a problémám, hogy borszasztóan nagy étvágyam van, amit képtelen vagyok visszafogni. =/
Képes vagyok akár órákon át is megállás nélkül zabálni és NEM hányok utána.
Ha meg éhes vagyok, elkezdek dühöngeni...
Nálunk mindenki zabagép volt a családban. =/
Nem jó buli ez sem.

Érdekes, én még sosem hánytam így a semmiből. Talán egyszer amikor reggel mentem be az egyetemre zh-t írni, de akkor sem hánytam csak majdnem. Nem fájt a fejem sem, csak úgy semmi előjel nélkül, amikor egy kicsit kanyarodott az út, azt hittem hogy hányni fogok. Pedig nincs utazási betegségem, ezen kívül egyszer sem voltam rosszul autóban. Amikor kiszálltam el is múlt, pedig már úgy készültem hogy zh helyett a wc-re megyek hányni :D
Még nagyon régen egyik volt osztálytársam sírva ment ki a teremből a wc-re, mert annyira rosszul volt. Valaki meg nevetett rajta és a tanárnő lecseszte, de jogosan hogy "Tudod hogy milyen rossz az amikor valaki rosszul van ?" Különben én is a sírás határán vagyok olyankor, de inkább csak nyöszörögni szoktam amikor már nagyon rosszul vagyok és nem érti senki hogy mi a bajom, de nem mondom el még akkor sem. Legutóbb szerencsére a szüleim azt gondolták hogy alszom, így nem is tudtak az egészről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!