Milyen érzés hányni?
Én előtte szédülök és kavarog a gyomrom. Olyankor utálom ha velem foglalkoznak. Ha pl valaki néz vagy kérdezget hogy jól vagyok-e, vagy hozzám ér. Az a jó ha olyankor békén hagy mindenki.
Erősen pánikolok mert annyira rettenetes és gusztustalan dolog hányni, hogy mindenképp el akarom kerülni. Csíp, mar, undorító íze, állaga és szaga van, folynak tőle a könnyeim, telimennek az orrlyukaim is, és mindig attól félek hogy megfulladok.
Viszont utána sokkal jobb, megkönnyebbülök.
A lázálom pedig leírhatatlan. Nekem a félelmeim jönnek elő olyankor, megfogalmazni sem tudom hogy mi történik az álomban, az egész megfoghatatlan. A legdurvább szorongás amit el tudsz képzelni, végtelen ismétlésre állítva.
Betegség miatt nagyon szar.
Nem mindig érzed a hányingert, csak jön.Minden kijön belőled.
Csak a kúp jó.Hányás elleni tablettát is kihányod.Ha üres a gyomrod akkor a semmit hányod.
Okádsz mint állt, úgy érzed a szemed is kiesik.Fogat mosni se nagyon tudsz mert nagyon váratlanul jön, és kihányod a fogkefét is.
Na kérlek, ilyen a betegség miatti hányás.
Saját tapasztalat.
És ha mindent borzasztóan össze okádtál, akkor a csúcs, hogy fel kell takarítani.De a saját hányásodtól is annyira undorodsz, hogy közben folyton csak hánysz.Ég a nyelőcsöved,szét akar repedni a torkod.Büdös vagy.Éhes.Nem mersz enni.Tudod, hogy inni kell mert kiszáradsz.
Borzasztó nagyon.
Maga a hányás nekem már általában megkönnyebbülés, a közvetlen előtte lévő állapot a borzasztó, mikor egyre rosszabbul vagyok...
Illetve még az nagyon szar, mikor csak az inger van meg, de már nincs minek kijönni és csak öklendezek, de semmi...
Nekem meg sem kottyan a hányás.
Gyorsan kiszaladok a WC-be és elintézem. :D
Kicsit marja a torkomat, de nem olyan nagy szám az.
Nem is értem, hogy egyeseknek miért olyan borzasztó ez.
Lázálmom meg még nem volt soha.
Ha lázas vagyok, ugyanúgy alszok, mint máskor.
9-es: Jó neked. Azt értem hogy a hányás nem nagy szám, de nem vagy rosszul előtte kicsit sem, csak úgy a semmiből jön és egyszer csak hánysz ? Ezt valahogy nem tudom elképzelni.
8-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!