Mit szóltok hozzá, hogy kevés pedagógus vett részt az ingyenes covid szűrésen és így is több, mint 4000 aktív fertőzött lett az eredmény ?
A tesztelés hamis eredményt ad, ha a covidos tanárok nem mennek el.
Jól seggbe kellene rúgni az összeset!
Amúgy sok óvónő és dadus se ment el.
Nem kevés szerintem a 70-75 százalék részvétel,főleg ilyen helyzetben, ami zajlik az iskolákban, és ahogy. Az anyagi vonzatát is ideértve. Nem tudom kerültek-e osztályok karanténba a pozitív tanárok miatt egyáltalán? Mert se maszk, se távolságtartás nincs sok iskolában a termekben, továbbra is vegyülnek osztályok a nyelvi bontás miatt, felsőben egymás termeit használják, stb.
Én nem kötelezném a tanárokat tesztre, mert nincsenek védve a járványhelyzetben, a két legfontosabb védekezés nem biztosított nekik. Hiába lenne rajtuk maszk, a gyerekeken nincs, a távolságtartás meg szinte kivitelezhetetlen egy teremben 20-30 gyerekkel.
Ha az ő védelmük nem biztosított egy járványhelyzetben, miért csak nekik lenne bármi is kötelező?
Nem várható el, hogy a tanárokon csapódjon le minden. Szülőként mondom, hogy nem szívesen engedem be a gyerekemet, de nem attól tartok, hogy a tanár pozitív, hanem mert a gyerekek családjai azok voltak, azok éppen, valószínűleg hozzák-viszik a vírust. Csak a vak szerencsében bízhatunk.
Maszk és távolságtartás a legfontosabb védekezés a járvány ellen, mégis arra vagyunk kötelezve szülőként, hogy a nélkül engedjük be (a folyosó kivételével) az iskolába.
Ettől függetlenül, kevés teszt is hasznosabb lenne (a terjedés kivédésére), mint a semmi, mióta leállt a tesztelés. Miért állították le?
"Nem kevés szerintem a 70-75 százalék "
Mit nem lehet azon megérteni, hogy pont azok a tanárok nem mentek el akik covidosnak gondolták magukat?!
Így értelmetlen lett az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!