Akyboth8 kérdése:
Mit tegyek ha folyamatosan betegnek érzem magamat?
Figyelt kérdés
Lassan már egy éve, hogy mellkasi fájdalmaim voltak/vannak, viszon vele egyszerre elkezdődött bennem egy szorongás, hogy minden egyes apró fájdalom, érzet, azt az érzést kelti bennem, hogy valami betegségem van. Több orvos is látott és azt mondták minden rendben van, viszont annak ellenére, hogy tudom, hogy ezek irreális aggodalmak, nem hagynak nyugodni, napi rendszerességgel szorongok. Voltam párszor pszichológusnál, de ha nem javul, akkor megint fogok menni.2020. nov. 30. 23:28
1/1 anonim válasza:
Lehetséges, hogy hiphochonder vagy. Az apám is az, igazából beképzelt magának betegségeket. Ez csak egy tipp, én nem foglak diagnosztizálni :) szóval én a helyedben megint elmennék pszichológushoz, jobb ötletem nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!