Ez mi lehet? Szédülés, egyensúlyzavar, állandó sóhajtási inger. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A sóhajtási ingerrel kezdődött minden, valamikor január, február környékén. Kb. minden percben, vagy két percenként jön az inger, hogy sóhajtanom kell, és nem tudom visszafojtani. Volt olyan, hogy harmadik, negyedik levegővételnél kaptam csak normálisan levegőt. Tüdőgyógyászat, pajzsmirigy vizsgálat, nyaki erek vizsgálata negatív. Utána május környékén jött a szédülés, rá pár hónapra augusztus környékén az egyensúlyzavar. Volt koponya + nyaki gerinc MR, Neurológia, Fül orr gégész, Szemészet, Otoneurológia, vérvétel.. akárhány helyen voltam, minden negatív lett. Háziorvos persze nem segít, mert ő szerinte ez csak stressz.. Valaki élt át hasonlót?2020. nov. 30. 14:04
1/2 Angel3000 válasza:
Szia, egyensuly zavarom volt elèg sokáig! Kiderûlt, hogy Belsôfûll labirint gyulladásom volt ! A sóhajtás gyakran akkor jelenik meg, ha lègzès normális ritmusa felborul! Stressz, csalódás, sajnálkodás, ijedsèg, frusztráltság esetén. Lehet a lègzôszerv betegsège is. Ilyen lehet pèldául: Asztma, tûdôtágulat, hôrôghurut. Aki kardiovaszkuláris betegsègben szenved, rendkivûli gyakorisággal sóhajt. Ha ez a tûnet lègzèsi nehèzsèggel is párosul, akkor az Szivbetegsègre utalhat. Minden jót!
2/2 anonim válasza:
Igen. Pont ugyan így vagyok. És sajnos nálam stressz okozza, évek óta időről időre ha huzosabb időszak van előjött... Fülészet nyaki gerinc pajzsmirigy cukor terhelés stb... Ami okozhat szédülést nálam is próbálták kideríteni de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!