Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy hónapja nem érzek szagokat...

Egy hónapja nem érzek szagokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Közel egy hónapja semmiféle szagot nem érzek. Az ízeket érzem, csak nem olyan intenzíven. Három hete lassan online oktatás van, nem mentem sem én sem senki szinte sehová, nem vagyok koronás, és a tünetem nem szűnik. Félek, hogy az orvos egyből karanténba ír engem/ a családom. Mit tegyek?
2020. nov. 27. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Menj nőgyógyászhoz, ez endometriózis is lehet!
2020. nov. 27. 01:30
 2/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia, A szaglàs elvesztèse egy betegsèg, kûlônbôzô okai lehetnek, gyulladasos állapot, , depresszió! Van ideglenes ès krónikus szag elvesztès. Van ennek egy neve is: Anozmia
2020. nov. 27. 02:01
 3/7 Angel3000 ***** válasza:
Aki dohányzik, annak elhagyása a szaglás miatt nagyon fontos.
2020. nov. 27. 02:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet koronavirusos voltál. A szaglás vesztés hónapokig is fent állhat. Antigén tesztet kell csinálnod, hogy átestél-e a covidon. Ha negatív akkor mégegyszer, hátha hibás volt a teszt eredmény. Ha kettő negatív más probléma van.
2020. nov. 27. 04:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem vagy vagy voltal covidos?
2020. nov. 27. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:
tuti covidos voltál csináltass olyan tesztet ami az ellenanyagot mutatja ki
2020. nov. 27. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
covid
2020. nov. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!