Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » El kellene mennem orvoshoz? T...

El kellene mennem orvoshoz? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már vagy 3-4 napja folyamatosan hasmenésem van, mellette pedig még a hasam is fáj.

Semmilyen helyen nem voltam, hogy találkoztam volna valakivel akitől elkaptam volna, maximum családon bellül, de másnak nincs ilyen gondja most a családba.

Étvágyam nincs, amikor ráveszem magam, hogy egyek 1-2 falatot nagy nehezen, akkor is kb 5 perc múlva kijön ( Ugyan ez a helyzet minden fajta folyadékkal is).

2020. nov. 26. 00:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, menj orvoshoz.
Ne menj, majd elmúlik.
19 szavazat
 1/4 Angel3000 ***** válasza:
82%
Szia! Feltétlenûl orvoshoz kell fordulnod, Mert veszèlyes lehet rád nèzve ez az állapot!
2020. nov. 26. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem fertozes, az napokig tart, de egy hetnel nem tovabb. Tuneti kezeles is kell, hogy ki ne szaradj, es hianybetegsegek, ki ne alakuljanak. De legfokepp ki kell vizsgalni, hogy mi bajod van.

Bar halogattad az orvoshoz menest, se surgos.

2020. nov. 26. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
2-es vagyok, bocs, vissza az egesz!!! Honapnak olvastam. Nap siman lehet fertozes, es ezen az ido segit, es folyadekpotlas. Az ilyen virusra nincs gyogyszer es fertoz, amig zajlik.
2020. nov. 26. 01:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Anyósomnál is így kezdődött cirka három hete, most kórházban van. :( Próbáld kezelni magad, hasfogónak ajánlom a Smecta port, durva, többnapos hasmenés ellen hatékony és vény nélkül kapható. Ha az sem segít, és még pár napig így folytatódik, akkor mindenképpen hívd föl az orvost, menni úgysem tudsz hozzá telefon és egyeztetés nélkül most a járvány miatt.

Folyadékpótlásra nagyon ügyelj!

2020. nov. 26. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!